Life

Un câine a așteptat 4 ani pe marginea șoselei, deși un localnic a încercat să-l adopte. Care este motivul

Motivul pentru care un câine a așteptat 4 ani pe marginea șoselei. Un localnic a încercat să-l adopte. Care este povestea.
26.11.2023 | 14:15
Un caine a asteptat 4 ani pe marginea soselei desi un localnic a incercat sal adopte Care este motivul
Un câine a așteptat 4 ani pe marginea șoselei. Sursa foto: Mirror, ViralPress/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un câine a așteptat pe marginea șoselei timp de patru ani, chiar dacă un localnic a încercat să îl adopte. Motivul este unul incredibil, iar oamenii au fost impresionați.

De ce a așteptat un câine 4 ani pe marginea șoselei, deși un localnic a vrut să-l adopte

Un trecător a observat, pe marginea drumului, pe o autostradă din Roi-Et, nord-estul Thailandei, un câine rănit și foarte slab, pe care l-a luat acasă până când a fost găsit de stăpân.

ADVERTISEMENT

Atunci când a văzut câinele, Anuchit Uncharoen trecea cu motocicleta în locul respectiv. A decis să ia animalul până când a aflat de ce se afla, de fapt, zilnic în acel loc.

Bărbatul de 45 de ani a aflat de la localnici că animalul stătea în acel loc de 4 ani. Acesta l-a adoptat, însă a scăpat din locuința bărbatului, la un moment dat, și a mers în același loc unde a fost găsit, în așteptarea primului proprietar.

ADVERTISEMENT

“Am trecut cu motocicleta pe lângă acest drum și l-am văzut în fiecare zi timp de o săptămână, așa că am întrebat oamenii despre stăpânul lui, iar localnicii mi-au spus că este un câine fără stăpân. Mi-au spus că așteaptă acolo de anul precedent. Am găsit acest câine în 2016, pe atunci era atât de slab și avea leziuni ale pielii.

L-am dus la veterinar și l-am adoptat și l-am numit Leo, dar după câteva zile a dispărut din casă și l-am găsit din nou în acest loc, așa că l-am lăsat să stea aici și am venit să-l hrănesc în fiecare zi”, a povestit bărbatul, potrivit Mirror.

ADVERTISEMENT

Anuchit a dezvăluit povestea câinelui pe internet, într-un clip video. Astfel, Noi Sittisarn, o femeie de 64 de ani, și-a recunoscut animalul, BonBon, spunând că a dispărut după ce a sărit din camioneta ei, în 2015.

“Călătoream pe acest drum, dar apoi am observat că BonBon lipsea din portbagaj. Soțul a mers cu mașina să-l găsească, dar noi nu l-am găsit și nu știam unde ar putea fi”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu câinele, în cele din urmă

Atunci când s-a întors la locul unde a pierdut câinele, Leo s-a îndreptat entuziasmat spre prima stăpână. Patrupedul s-a lăsat mângâiat de aceasta. Aceasta i-a promis că se va întoarce după el a doua zi.

În acea noapte, Saowaluck Pinnuvech, în vârstă de 45 de ani, a spus că a găsit animalul în locul respectiv la începutul lui 2016. Aceasta a contactat-o pe Noi și a plâns, spunându-i că s-a atașat de câine și că vrea să-l păstreze.

În final, aceștia au decis ca animalul să rămână acolo, iar localnicii au promis că-l vor hrăni zilnic. De asemenea, Noi a promis că îl va vizita în mod regulat.

ADVERTISEMENT