Life

Un câine iubitor de pisici. Filmarea cu un Golden Retriever și un pui de pisică a devenit virală

Un câine iubitor de pisici a devenit viral pe internet. Este vorba despre un Golden Retriever care se pare că are o relație specială cu un pui de pisică.
02.02.2024 | 14:32
Un caine iubitor de pisici Filmarea cu un Golden Retriever si un pui de pisica a devenit virala
Un câine iubitor de pisici. Sursă foto: TikTok, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un câine iubitor de pisici a ajuns să fie viral pe internet. Este vorba despre o filmare cu un Golden Retriever și un pui de pisică. Cei doi sunt atât de buni prieteni, încât mulți au rămas uimiți.

Un câine iubitor de pisici

În general se spune că pisicile și câinii nu se vor înțelege niciodată. Fiecare animal în parte are caracteristicile sale. Câinele este cel mai bun prieten al omului, în timp ce felinele pot fi uneori mai dificil de înțeles sau de dresat.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă însă că nu există și excepții. Acest Golden Retriever este un câine iubitor de pisici. Iar asta o confirmă o filmare cu el, care într-un timp record a ajuns virală pe internet.

Rasa Goden Retriever nu este una agresivă ca altele. De altfel este preferată de multe persoane tocmai din acest motiv. Câinii, care deși sunt de talie ceva mai mare, sunt calmi, jucăuși și de asemenea pot fi într-o oarecare măsură destul de ușor de dresat.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip care a devenit viral pe TikTok observăm un câine Golden Retriever, pe nume Lucy. Acesta are doar 2 ani, însă și-a făcut deja un prieten și anume un pui de pisică.

Filmarea cu un Golden Retriever și un pui de pisică a devenit virală

În imagini vedem cum Lucy înconjoară cu grijă pisica. Acest câine iubitor de pisici se apropie încet de noul său partener. Iar mai apoi, cei doi se joacă împreună. Și se pare că stăpânii sunt deja obișnuiți să vadă așa ceva.

ADVERTISEMENT

Și nu ar fi prima oară când vedem un câine iubitor de pisici. Există o mulțime de clipuri video pe rețelele de socializare. Din ele înțelegem că poate exista într-adevăr o relație frumoasă de prieteni între un câine și o pisică.

Spre exemplu, într-un alt clip video postat pe TikTok, un câine din rasa Beagle în vârstă de cinci luni are ca partener de joacă o pisică neagră. Iar cei doi au cu adevărat o relație specială.

ADVERTISEMENT

În mai multe imagini, ambele animale sunt surprinse urmărind păsările pe fereastră. De asemenea, atât câinele din rasa Beagle cât și pisica dorm împreună și se simt cât se poate de bine unul în compania celuilalt.

ADVERTISEMENT