Life

Un câine gelos pe pisici. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală

Un câine din rasa Golden Retriever intrigat de prezența unor pisici. Videoclipul cu aceste animale a fost extrem de apreciat.
26.01.2024 | 16:28
Un caine gelos pe pisici Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virala
Un câine din rasa Golden Retriever intrigat de prezența unor pisici. Videoclipul cu aceste animale a fost extrem de apreciat. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un câine gelos pe pisici. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală pe rețelele de socializare, unde oamenii au lăsat numeroase comentarii și like-uri. Internauții au rămas impresionați de atitudinea acestui patruped.

Un câine din rasa Golden Retriever intrigat de prezența unor pisici. Videoclipul cu aceste animale a fost extrem de apreciat

Un câine din rasa Golden Retriever intrigat de prezența unor pisici. Videoclipul cu aceste animale a fost extrem de apreciat de persoane de pe tot globul. Cum a reacționat patrupedul în clipa în care și-a văzut locul de dormit ocupat.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost filmat de către stăpânul său în clipa în care se apropie de culcuș și observă că patru pisicuțe sunt acolo. Începe să latre pentru a le îndepărta, dorind să le sperie, însă din păcate, nu reușește deloc asta.

Nu se oprește aici și dă târcoale culcușului. La un moment dat îl prinde cu ghearele și miroase pisicuțele care nu par deloc speriate de câinele care este mult mai mare decât ele. Patrupedul le mai miroase pentru a se împrieteni cu ele și ia o decizie.

ADVERTISEMENT

Se strecoară printre ele și nu mai vrea să le alunge, semn că se dă bătut. Câinele din rasa Golden Retriever este extrem de adorabil, gestul și comportamentul său fiind pe placul internauților din social media.

„Adorabil. Ce câine bun”„Sunt atât de drăguți și adorabili” și „Un câine atât de blând încât nu a rănit pisoii chiar dacă voia patul lui. Atât de adorabil”, sunt câteva dintre mesajele lăsate pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Clipul a adunat peste 17 milioane de vizualizări și numeroase comentarii. Filmarea a topit inimile oamenilor de pretutindeni, necuvântătoarele reacționând într-un fel frumos, la care probabil mulți nici măcar nu s-ar fi așteptat.

Golden Retriever, un câine prietenos

Golden Retrieverul este un animal de companie care se găsește în multe familii din România și nu numai. Este un câine prietenos care reușește să se integreze de minune atunci când este achiziționat și este loial toată viața.

ADVERTISEMENT

Se dovedește a fi un tovarăș extrem de iubitor cu toate persoanele din casă. Poate supraviețui foarte bine și în afara locuinței, însă de fiecare dată preferă să fie în compania oamenilor pentru că se simte bine în preajma lor.

Pe măsură ce stă într-o familie se atașează încât orice despărțire, chiar și de numai câteva ore pe zi, poate fi greu de îndurat pentru acest câine. Are un miros foarte bine dezvoltat, dovadă că este folosit în acțiuni de salvare și de căutare.

ADVERTISEMENT
Tags: