Life

Un câine gelos pe pisici. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală

Un câine din rasa Golden Retriever intrigat de prezența unor pisici. Videoclipul cu aceste animale a fost extrem de apreciat.
26.01.2024 | 16:28
Un caine gelos pe pisici Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virala
Un câine din rasa Golden Retriever intrigat de prezența unor pisici. Videoclipul cu aceste animale a fost extrem de apreciat. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un câine gelos pe pisici. Filmarea cu un Golden Retriever a devenit virală pe rețelele de socializare, unde oamenii au lăsat numeroase comentarii și like-uri. Internauții au rămas impresionați de atitudinea acestui patruped.

Un câine din rasa Golden Retriever intrigat de prezența unor pisici. Videoclipul cu aceste animale a fost extrem de apreciat

Un câine din rasa Golden Retriever intrigat de prezența unor pisici. Videoclipul cu aceste animale a fost extrem de apreciat de persoane de pe tot globul. Cum a reacționat patrupedul în clipa în care și-a văzut locul de dormit ocupat.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost filmat de către stăpânul său în clipa în care se apropie de culcuș și observă că patru pisicuțe sunt acolo. Începe să latre pentru a le îndepărta, dorind să le sperie, însă din păcate, nu reușește deloc asta.

Nu se oprește aici și dă târcoale culcușului. La un moment dat îl prinde cu ghearele și miroase pisicuțele care nu par deloc speriate de câinele care este mult mai mare decât ele. Patrupedul le mai miroase pentru a se împrieteni cu ele și ia o decizie.

ADVERTISEMENT

Se strecoară printre ele și nu mai vrea să le alunge, semn că se dă bătut. Câinele din rasa Golden Retriever este extrem de adorabil, gestul și comportamentul său fiind pe placul internauților din social media.

„Adorabil. Ce câine bun”„Sunt atât de drăguți și adorabili” și „Un câine atât de blând încât nu a rănit pisoii chiar dacă voia patul lui. Atât de adorabil”, sunt câteva dintre mesajele lăsate pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Clipul a adunat peste 17 milioane de vizualizări și numeroase comentarii. Filmarea a topit inimile oamenilor de pretutindeni, necuvântătoarele reacționând într-un fel frumos, la care probabil mulți nici măcar nu s-ar fi așteptat.

Golden Retriever, un câine prietenos

Golden Retrieverul este un animal de companie care se găsește în multe familii din România și nu numai. Este un câine prietenos care reușește să se integreze de minune atunci când este achiziționat și este loial toată viața.

ADVERTISEMENT

Se dovedește a fi un tovarăș extrem de iubitor cu toate persoanele din casă. Poate supraviețui foarte bine și în afara locuinței, însă de fiecare dată preferă să fie în compania oamenilor pentru că se simte bine în preajma lor.

Pe măsură ce stă într-o familie se atașează încât orice despărțire, chiar și de numai câteva ore pe zi, poate fi greu de îndurat pentru acest câine. Are un miros foarte bine dezvoltat, dovadă că este folosit în acțiuni de salvare și de căutare.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei