Life

Un celebru actor de la Hollywood, găsit mort după șase luni de la dispariție. Autoritățile au confirmat că este Julian Sands

Un celebru actor de la Hollywood a fost găsit mort la șase luni de la dispariție. Autoritățile au confirmat moartea acestuia în mod oficial.
28.06.2023 | 00:34
Un celebru actor de la Hollywood gasit mort dupa sase luni de la disparitie Autoritatile au confirmat ca este Julian Sands
Un celebru actor de la Hollywood, găsit mort după șase luni de la dispariție. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Un celebru actor de la Hollywood a fost găsit mort la șase luni de la dispariție. Este vorba despre Julian Sands, dispărut deja de șase luni.

Un celebru actor de la Hollywood, găsit mort după șase luni de la dispariție

Actorul a fost dat dispărut acum șase luni. Celebrul actor de la Hollywood Julian Sands a fost găsit mort în munții din California.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au confirmat că este vorba într-adevăr despre rămășițe umane ale lui Julian Sands. Acesta a dispărut în luna ianuarie în timpul unei drumeții și trupul său neînsuflețită a fost găsit sâmbătă.

Niște excursioniști care au mers în aceeași zonă au fost cei care au găsit rămășițele umane. Aceștia au anunțat poliția și care a identificat oficial cadavrul, scrie BBC.

ADVERTISEMENT

Actorul britanic a dispărut pe data de 13 ianuarie, în timp ce se afla în munții San Gabriel. Vremea era nefavorabilă iar căutările au început imediat după aceea.

Actorul a fost căutat șase luni

Autoritățile californiene au realizat căutări atât aeriene cât și terestre pentru a-l găsi pe actor, dar acestea au fost extrem de îngreunate de vreme.

ADVERTISEMENT

California a fost lovită de furtuni și de avalanșe, așa că salvatorii nu au mai putut să îl caute. Căutările au continuat chiar și acum, la mai bine de cinci luni de la dispus dispariția actorului britanic.

Dar poliția a declarat că unele părți din zona de căutare în care a dispărut acesta sunt inaccesibile din cauza condițiilor extreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fratele actorului chiar spunea că s-a resemnat cu decizia. Acesta nici nu mai avea speranțe că fratele lui era viu.

„M-am împăcat cu faptul că a plecat şi pentru mine aşa am făcut faţă situaţiei”, a spus el. 

Familia starului britanic chiar a mulțumit pentru eforturile depuse de autorități pentru a-i găsi trupul. Cei patru frați ai acestuia deja spuneau că și-au luat „rămas bun” de la el cu multă vreme înainte.

ADVERTISEMENT
Tags: