News

Un client acuzat de furt l-a bătut pe paznicul unui supermarket până l-a lăsat inconștient. Scene de groază petrecute în fața cumpărătorilor

Agentul de pază al unui supermarket din Sibiu a fost bătut cu bestialitate de un client. Paznicul l-a bănuit de furt și i-a făcut o observație.
16.06.2023 | 17:47
Un client acuzat de furt la batut pe paznicul unui supermarket pana la lasat inconstient Scene de groaza petrecute in fata cumparatorilor
Un caz șocant într-un supermarket din Sibiu. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Un incident șocant s-a produs la un supermarket din Sibiu, unde un bărbat în vârstă de 58 de ani, agent de pază, a fost  agresat și a ajuns în stare de inconștiență. Totul s-a petrecut în timpul programului de lucru, când victima a încercat să abordeze un individ suspectat de furt.

Un paznic de 58 de ani, agresat de un client, într-un supermarket din Sibiu

Bărbatul, angajat la un cunoscut supermarket din Șelimbăr, și-a făcut datoria de a verifica un bărbat însoțit de o altă persoană, pe care îl bănuia că ar fi sustras produse din magazin. Cu toate acestea, în loc să coopereze, individul s-a enervat și a reacționat violent.

ADVERTISEMENT

Agresorul s-a năpustit asupra agentului de pază, lovindu-l cu o bestialitate de neimaginat. Nu s-a oprit până când victima a rămas inconștientă și grav rănită. Paznicul a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Sibiu, unde a fost dus direct în sala de operație.

Poliția a intervenit imediat, demarând cercetările în legătură cu acest incident revoltător. La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Autoritățile urmează să identifice și să aducă în fața justiției agresorul care a comis acest act de violență gratuită.

ADVERTISEMENT

„La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un alt paznic din Sibiu, amenințat cu un cuțit

Încă un incident șocant a avut loc într-un supermarket din Sibiu. În perioada pandemiei de COVID – 19, un agent de pază a fost agresat de un client extrem de nervos care a refuzat să poarte mască de protecție. Agresorul, în vârstă de 56 de ani, a scos un cuțit din buzunar și a amenințat agentul de pază care îi solicitase să respecte regulile privind prevenirea răspândirii coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu (IPJ Sibiu), incidentul a avut loc pe data de 16 iunie, în jurul orei 20.15, într-un magazin situat pe strada Fântânele din Sibiu. Agentul de pază a alertat imediat poliția cu privire la agresiunea pe care o suferea din partea unui client recalcitrant.

La fața locului, agresorul a devenit și mai violent, amenințând personalul magazinului cu cuțitul pe care îl avea asupra sa. Autoritățile au solicitat intervenția oamenilor legii, iar doi polițiști de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reușit să-l imobilizeze pe individ.

ADVERTISEMENT

În urma controlului corporal efectuat asupra agresorului, polițiștii au descoperit că acesta avea asupra sa atât un cuțit, cât și un baston telescopic. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde i s-a întocmit un proces verbal de constatare a contravenției, fiind sancționat cu o amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: