Life

Un cunoscut artist din România a dispărut fără urmă. Apropiații îl caută disperați: „Nu mai știm nimic”

Alertă pe internet după ce un celebru artist din România a dispărut fără urmă. Apropiații îl caută disperați și speră să-l găsească repede.
02.09.2023 | 17:06
Un cunoscut artist din Romania a disparut fara urma Apropiatii il cauta disperati Nu mai stim nimic
Un cunoscut artist de hip-hop din România a dispărut fără urmă. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Un cunoscut artist din România a dispărut fără urmă, după ce ultima dată a fost văzut în Belgia. Robert Emanuel Iordache, cunoscut în industrie drept Robert DRG, nu a mai răspuns la telefon de mai bine de o săptămână, iar apropiații sunt disperați.

Un cântăreț de hip-hop din România a dispărut fără urmă

Robert Emanuel Iordache, cunoscut în industria hip-hop sub numele de Robert DRG este unul dintre artiștii cei mai apreciați ai comunității din care face parte, fiind și membru al grupului Secțiunea Sălăjan.

ADVERTISEMENT

De mai bine de o săptămână, însă, cântărețul este de negăsit. Ultima dată când a vorbit cu apropiații lui era în Belgia și urma să se îndrepte către Londra, dar de atunci nu mai rămâne la telefon, iar cei care îl cunosc îl caută cu disperare.

Din informațiile existente, pe 23 august, în jurul orei 18:15, el a coborât dintr-un autocare a stația Brussels-Nord, de unde la 22:05 ar fi trebuit să ia un alt mijloc de transport pentru a ajunge la destinația finală, însă nu se știe dacă acest lucru s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

De atunci, Robert DRG nu a mai putut fi contactat și nu a luat în niciun fel legătura cu apropiații săi. Din acest motiv, scrie spynews.ro, Emilia, mătușa artistului, a plecat în Belgia, pentru a-l căuta.

De asemenea, autoritățile belgiene sunt implicate în investigație și încearcă să găsească indicii care să-i conducă la celebrul artist din România. Totodată, cei care îl iubesc au cerut ajutorul oamenilor de pe internet.

ADVERTISEMENT

„Nu mai știm nimic despre el”

Un prieten al lui Robert Emanuel Iordache a publicat pe Facebook un apel disperat în care a rugat în mod deosebit persoanele din diaspora să ajute la găsirea cântărețului de hip-hop, în speranța ca cineva deține informații.

„DISPĂRUT Robert Emanuel Iordache. La data de 23 August a coborât din autocar în stația Brusseels-Nord, la ora 18.:15, urmând să ia următorul autocar, la ora 22:05, spre Londra. Din această dată nu mai știm nimic despre el.

ADVERTISEMENT

Persoanele care pot oferi informații cu privire la depistarea lui sunt rugate să mă sune sau sa mă contacteze pe Facebook. Mulțumesc din suflet“, este mesajul publicat de colegul de breaslă a lui cunoscutului artist din România, dispărut fără urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: