News

Medicul de la Polizu care s-a împușcat în cap cu un pistol cu bile de cauciuc a murit. Update

Un cunoscut medic de la Maternitatea Polizu s-a împușcat în cap cu un pistol cu bile de cauciuc. Bărbatul a murit în cursul dimneţii de vineri.
12.05.2023 | 13:21
Medicul de la Polizu care sa impuscat in cap cu un pistol cu bile de cauciuc a murit Update
Un cunoscut medic obstetrician de la Polizu s-a împușcat în cap cu un pistol cu bile de cauciuc. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
12-05-2023
10:31

Medicul Brănescu a murit vineri

Medicul Nicuşor Brănescu, ginecolog la Maternitatea Polizu, a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Universitar. Bărbatul în vârstă de 59 de ani s-a împuşcat joi, cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc.

Medicul a fost găsit de fiica sa, în locuinţa acestuia din sectorul 1 al Capitalei. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 18.00.

Unele surse afirmă că ginecologul era în depresie din cauza pierderii unei pacientele aflate în îngrijirea sa. El se afla sub tratament şi se pare că acesta nu a mai consultat alți pacienți de o perioadă bună de timp.

Incident grav în Capitală. Un cunoscut medic obstetrician de la Maternitatea Polizu s-a împușcat în cap cu un pistol cu bile de cauciuc. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital.

Un cunoscut medic obstetrician de la Polizu s-a împușcat în cap cu un pistol cu bile de cauciuc. Bărbatul este intubat

Joi, 11 mai, un bărbat de 58 de ani, cadru medical, s-a împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în București. Din informațiile FANATIK, medicul se numește Nicușor Brănescu. El este un cunoscut obstetrician la Maternitatea Polizu.

ADVERTISEMENT

În urma incidentului, acesta a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare gravă. Se pare că este intubat. Poliția Capitalei a emis un comunicat în urma acestui grav eveniment.

Poliţiştii de la Secţia 5 din București au fost sesizaţi, joi după amiază, cu privire la faptul că o persoană ar fi rănită în urma folosirii unei arme neletale. Imediat, mai multe echipaje s-au deplasat la locul evenimentului. Persoana în cauză a fost preluată și transportată la spital, informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, mai anunță oamenii legii.

Medicul s-ar fi împușcat în propria locuință

Potrivit ȘtirileProTv, medicul de la Maternitatea Polizu era acasă în momentul în care s-a petrecut incidentul. Victima a fost găsită de fiica sa, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

În urma gestului său, medicul în vârstă de 58 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar. Acesta ar avea o plagă la cap. A necesitat intubarea sa.

Comunicatul integral emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB): ”La data de 11 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 au fost sesizaţi privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical care a preluat persoana şi a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: