Sport

Un fost arbitru cu 28 de meciuri în prima ligă a murit într-un accident rutier! A deținut mai multe funcții în Ministerul Transporturilor

Încă o tragedie a lovit fotbalul românesc. Fostul arbitru Laszlo Sajtos a murit în această dimineață, într-un accident rutier, pe Valea Oltului. Avea 60 de ani.
02.06.2022 | 10:13
Un fost arbitru cu 28 de meciuri in prima liga a murit intrun accident rutier A detinut mai multe functii in Ministerul Transporturilor
Fostul arbitru Laszlo Sajtos a murit într-un accident rutier. Sursa foto: turnulsfatului.ro
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru Laszlo Sajtos și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident rutier, pe Valea Oltului, anunță platforma turnulsfatului.ro. Pe lângă activitatea fotbalistică, Sajtos a fost consilier județean și a deținut mai multe funcții în Ministerul Transporturilor.

Laszlo Sajtos a murit prins între fiarele mașinii

Conform sursei citate accidentul s-a petrecut în jurul orei 04:00, în această dimineață. Fostul arbitru se afla la volanului autoturismului personal și a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de violent încât mașina în care se afla Laszlo Sajtos s-a transformat într-un morman de fiare, fostul arbitru rămânând încarcerat.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, SMURD și o ambulanță. Eforturile medicilor de a-l resuscita pe Sajtos au fost zadarnice.

ADVERTISEMENT

”Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele ISU în urma operațiunilor de descarcerare specifice și predată echipajelor medicale, în stare de inconștiență, iar șoferul autoutilitarei a fost transportat la CPU Brezoi de către echipajul SMURD.

Manevrele de resuscitare executate șoferului autoturismului, la locul evenimentului, au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia”, a transmis ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Laszlo Sajtos a fost arbitru divizionar și a adunat 28 de partide în Casa Pariurilor Liga 1. Sibianul a debutat în prima ligă pe 20 aprilie 1996, într-un Poli Iaşi – Farul Constanța 1-2.

Trei ani mai târziu sibianul oficia pentru ultima oară în partida Ceahlăul Piatra Neamț – Petrolul Ploiești 2-0.

ADVERTISEMENT

Laszlo Sajtos a fost, între altele, director în Ministerul Transporturilor. De-a lungul timpului a deținut și alte funcții în același minister: șeful Autorității Rutiere Române, director la ISCTR (instituție care se ocupă cu controlul transportului rutier), șef la Registrul Auto Român, la Infrastructură și Transport.

ADVERTISEMENT