Sport

Un fost căpitan al Universității Craiova, vizită surpriză în cantonamentul din Bulgaria: „A rămas un suporter înfocat, urmărind fiecare partidă”. Foto

Elevii lui Eugen Neagoe au avut parte de o vizită surpriză a unui fost căpitan de la Universitatea Craiova. Hristo Zlatinski a ținut să ție aproape de olteni în Bulgaria.
26.06.2023 | 19:28
Un fost capitan al Universitatii Craiova vizita surpriza in cantonamentul din Bulgaria A ramas un suporter infocat urmarind fiecare partida Foto
Un fost căpitan al Universității Craiova, vizită surpriză în cantonamentul din Bulgaria: „A rămas un suporter înfocat, urmărind fiecare partidă”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Hristo Zlatinski i-a vizitat pe foștii săi colegi de la Universitatea Craiova în stagiul de pregătire din Bansko. Bulgarul a fost căpitanul „alb-albaștrilor” o bună perioadă de timp și a rămas un suporter înfocat al formației din Bănie după retragerea din cariera de fotbalist.

Un fost căpitan al Universității Craiova i-a vizitat pe olteni în cantonamentul din Bulgaria. Hristo Zlatinski a rămas suporterul „alb-albaștrilor”

Universitatea Craiova continuă stagiul de pregătire intens în Bulgaria înaintea startului din SuperLiga. Oltenii au debutat cu dreptul în seria partidelor amicale din Bansko cu Botev Plodvid, scor 2-0, iar Eugen Neagoe i-a răsplătit pe „juveți” și le-a dat liber luni dimineața.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Eugen Neagoe au început antrenamentele după-amiază și au avut parte de o vizită surprinză din partea unui fost căpitan din Bănie. Hristo Zlatinski s-a retras din cariera de fotbalist și a început primii pași în direcția antrenoratului în Bulgaria.

Mijlocașul care a devenit unul dintre idolii tribunelor între 2015 și 2018 nu a putut să nu profite de faptul că Universitatea Craiova în desfășuară stagiul de pregătire în țara sa natală. Bulgarul a mers până la Bansko pentru a fi lângă foștii săi coechipieri Alexandru Mateiu, Alex Mitriță, Andrei Ivan și Nicușor Bancu, dar și ceilalți jucători ai formației sale de suflet din România.

ADVERTISEMENT

„Fostul căpitan al Universității și unul dintre cei mai iubiți străini care au evoluat la Universitatea Craiova, Hristo Zlatinski, ne-a vizitat la antrenament.  Hristo a rămas un înfocat fan al echipei noastre, urmărind fiecare partidă a alb-albaștrilor”, au scris oltenii pe pagina de Facebook oficială a Universității Craiova.

Hristo Zlatinski, despre despărțirea de Universitatea Craiova: „Am fost forțat să plec. De la Mangia a plecat totul”

Hristo Zlatinski și Universitatea Craiova și-au spus adio în 2018, iar mijlocașul mărturisește că Devis Mangia a fost principalul factor care a produs despărțirea de olteni. Bulgarul a urmat să petreacă un sezon la FCSB, însă a mărturisit că ar fi preferat să își încheie cariera la formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost decizia mea să plec de la Craiova, am iubit foarte mult echipa, am fost forţat să plec. De la antrenorul Mangia a plecat totul, m-a trimis la echipa a doua. La 35 de ani e greu pentru un fost căpitan să treacă la echipa a doua, după ce luasem un trofeu.

Visul meu a fost să-mi închei cariera la Craiova, chiar mi-aş dori să revin acolo, Doamne ajută! Am avut oferte de la Iaşi, Dinamo, Voluntari şi FCSB atunci şi am ales cea mai bună soluţie să plec la FCSB. Mi-a părut rău apoi, mai ales că nu mi-am dorit niciodată să plec la o altă echipă din România. 

ADVERTISEMENT

Nici măcar nu mi-am luat la revedere de la colegi, mi-a fost foarte greu, nu am meritat asta, la ce am trăit în cei 3 ani acolo. Ştiu că nu sunt pentru Craiova ce au fost Balaci, Cârţu, Craioveanu sau Săndoi, dar m-am ataşat de echipă şi mi-a fost foarte greu să plec”, spunea bulgarul.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 6.00 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT