Sport

Un fost câștigător al Balonului de Aur, afirmații controversate despre Bellingham: ”Nu e la nivelul lui Gerrard și Lampard”

Michael Owen este un fost câștigător al Balonului de Aur. Fostul atacant englez nu crede că Bellingham este la nivelul lui Gerrard și Lampard.
27.12.2023 | 17:16
Un fost castigator al Balonului de Aur afirmatii controversate despre Bellingham Nu e la nivelul lui Gerrard si Lampard
Michael Owen este un fost câștigător al Balonului de Aur. Fostul atacant englez nu crede că Bellingham este la nivelul lui Gerrard și Lampard. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Jude Bellingham trece printr-o perioadă excelentă la Real Madrid. Însă, mijlocașul nu este, încă, la nivelul lui Steven Gerrard, Frank Lampard sau Paul Scholes. Așa cum susține fostul câștigător al Balonului de Aur, Michael Owen.

Un fost câștigător al Balonului de Aur nu crede că Bellingham este la nivelul lui Gerrard și Lampard

Într-un interviu acordat pentru Boyle Sports, Michael Owen este de părere că mijlocașul lui Real Madrid nu poate fi comparat cu cele trei legende ale fotbalului englez. Steven Gerrard, Frank Lampard și Paul Scholes au fost unii dintre cei mai buni mijlocași din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

Foștii componenți ai lui Liverpool, Chelsea și Manchester United au reușit să mențină nivelul ridicat timp de multe sezoane la rând. Acesta fiind motivul pentru care fostul câștigător al Balonului de Aur nu îl poate compara pe Jude Bellingham cu cei trei foști mari mijlocași din Premier League.

“Jude Bellingham nu ar fi automat mai bun decât Gerrard, Lampard și Scholes dacă ar câștiga La Liga, Champions League și Euro 2024 anul viitor. Totuși, ar câștiga Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

Acei jucători au făcut-o ani de zile la rând și nu au coborât niciodată nivelul lor. Au câștigat mai multe titluri și au fost, de asemenea, câștigători ai Champions League. Jude este uimitor și nu există un admirator de-al lui mai mare decât mine.

Dar nu putem vorbi despre el că este mai decorat decât acei jucători încă. Trebuie să o facă timp de cinci, șase sau șapte ani pentru a fi acolo sus cu ei”, a declarat Michael Owen, potrivit englezilor de la Mirror.

ADVERTISEMENT

Jude Bellingham, trăiește un vis la Real Madrid

Jude Bellingham trăiește un vis la Real Madrid și este unul dintre cei mai în formă jucători din Europa. 13 goluri și 2 pase de gol în 16 partide. Așa arată cifrele adunate de cel mai bun transfer al verii. “Galacticii” au plătit 103 milioane de euro către Borussia Dortmund pentru Bellingham. Mijlocașul este cotat acum la 180 de milioane de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

“Visez, cred că mă vor trezi în orice moment. Sunt foarte fericit să fiu jucător la Real Madrid. Obiectivul meu este să câștig multe trofee cu Real Madrid și cu naționala Angliei.

ADVERTISEMENT

Merg să mă antrenez în fiecare zi pentru că îmi doresc să fiu mai bun și Real Madrid îmi oferă cea mai bună oportunitate pentru a-l realiza acest lucru. Vreau să fac tot ce este necesar pentru a ajuta echipa să câștige jocuri”, a declarat Jude Bellingham pentru Mundo Depotivo.

  • 20 de ani este vârsta pe care o are Jude Bellingham
ADVERTISEMENT