Fotbal intern

Un fost jucător la FCSB s-a transferat la o echipă de tradiție din Liga 2! ”Vreau să promovăm”

02.04.2019 | 20:31
Un fost jucator la FCSB sa transferat la o echipa de traditie din Liga 2 Vreau sa promovam

Un fost jucător la FCSB s-a transferat la o echipă de tradiție din Liga 2 și speră ca din sezonul viitor să ajungă din nou în Liga 1 Betano. Astfel, mijlocașul Sebastian Chitoșcă, în vârstă de 26 de ani, a semnat marți un contract până în vară cu formația Universitatea Cluj, aflată cu șanse reale în lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Un fost jucător la FCSB s-a transferat la o echipă de tradiție din Liga 2

”Am venit la Universitatea Cluj cu încredere și entuziasm, e un pas înainte în cariera mea. Am ajuns la un club cu tradiție, pe care l-am întâlnit de multe ori în Liga 1. Sper din toată inima să fac o treabă bună alături de colegii mei, de staff și de conducere, iar la finalul acestui sezon să promovăm”, a declarat fostul jucător de la FCSB, după ce s-a transferat la Universitatea Cluj, echipă de tradiție din Liga 2.

Sebastian Chitoșcă, în vârstă de 26 de ani, a venit la Universitatea Cluj de la FC Botoșani și a efectuat deja câteva antrenamente alături de echipa pregătită de Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi. Fotbalistul și-a început cariera la Ceahlăul Piatra Neamț și după cinci ani a ajuns la FCSB. Însă, la grupăarea bucureșteană nu a fost folosit decât la formația a doua după care a fost împrumutat la FC Voluntari și FC Brașov.

Sebastian Chitoșcă la prezentarea oficială la Universitatea Cluj
Sebastian Chitoșcă la prezentarea oficială la Universitatea Cluj

U Cluj e pe locul 3 în Liga 2

Universitatea Cluj a fost învinsă în deplasare de Petrolul Ploiești cu scorul de 1-0 în ultima etapă din Liga 2 printr-un eurogol reușit de fostul atacant dinamovist Roberet Moldoveanu. Întâlnirea de pe stadionul Ilie Oană a stârnit un real interes în rândul suporterilor pe arena prahoveană fiind prezenți peste 10.000 de spectatori, printre care și câteva sute de fani ai clujenilor.

După disputarea a 27 de etape, Universitatea Cluj se află pe locul trei în clasamentul din Liga 2, poziție care asigură prezența în barajul pentru menținere/promovare în Liga 1 Betano. Trupa lui Bogdan Lobonț a acumulat 57 de puncte, la fel ca și ocupanta poziției a patra, Chindia Târgoviște, și cu unul mai mult decât Petrolul Ploiești. Pe primele două locuri se află Academica Clinceni (61 de puncte) și Sportul Snagov (59 de puncte).