News

Un fost parlamentar a încercat să se sinucidă în noaptea de Revelion. A fost internat la Psihiatrie

Un fost deputat de Gorj a încercat să se sinucidă în noaptea de Revelion, de două ori în câteva ore, după care a ajuns la Psihiatrie.
01.01.2023 | 13:00
Un fost parlamentar a incercat sa se sinucida in noaptea de Revelion A fost internat la Psihiatrie
Tentativă de suicid în Gorj.
ADVERTISEMENT

Răzvan Rotaru, fost deputat PPDD, a înghițit inițial 20 de pastile antidepresive, după care a vrut să se arunce de pe geamul Spitalului Județean din Târgu Jiu, la câteva ore după ce și-a revenit.

Un fost parlamentar a încercat să se sinucidă

Potrivit Ziare.com, bărbatul se află acum la secția de Terapie Intensivă după supradoza de pastile antidepresive.

ADVERTISEMENT

Fostul parlamentar sărbătorea Anul Nou în comuna Polovraj, alături de părinți, însă a decis să-și pună capăt zilelor cu o supradoză de pastile antidepresive.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, chemate să-i acorde primul ajutor bărbatului suicidal. Acesta a fost transportat la spital, unde s-a trezit din șocul intoxicației cu medicamente, însă intenția sa a rămas aceeași, de a-și pune capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

După a doua tentativă de sinucidere, bărbatul a fost internat la secția de Psihiatrie, unde e sub supravegherea medicilor, în stare stabilă.

Răzvan Rotaru are 45 de ani și a fost deputat de Gorj din partea PPDD între 2012 și 2016. Cu câteva ore înainte, un bărbat din Bihor se urcase pe un stâlp și amenința că se sinucide.

ADVERTISEMENT

”Sâmbătă, 31 decembrie a.c., la ora 11.43, I.P.J. Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, pe raza localității bihorene Ortiteag, un bărbat, localnic, aparent sub inflența alcoolului, a urcat pe un stâlp de electricitate din localitatea bihoreană Ortiteag și amenință că sare de la înălțime.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje de poliție de ordine publică, de la secțiile de poliție rurală arondate, precum și un negociator de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, echipaje de ambulanță, pompieri și reprezentanți ai companiei de electricitate”, transmitea Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, bărbatul nu ar fi la prima tentativă de suicid, însă a fost în cele din urmă convins să coboare de pe stâlpul de înaltă tensiune și să se interneze într-un spital.

ADVERTISEMENT
Tags: