Sport

Un jucător dorit de Gigi Becali la FCSB, exclus din lot: „L-am găsit căzut, praf!”. Cu cine s-a bătut la antrenament. Update

Arnold Garita, atacantul lui FC Argeș, dorit de Gigi Becali la FCSB, a fost exclus din lot. Francezul s-a luat la bătaie la un antrenament. Prima reacție a clubului.
13.04.2023 | 19:10
Un jucator dorit de Gigi Becali la FCSB exclus din lot Lam gasit cazut praf Cu cine sa batut la antrenament Update
Arnold Garita are 9 goluri în acest sezon și e evaluat la 650.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-04-2023
16:13

FC Argeş, comunicat oficial după excluderea lui Garita: "Fotbaliştii care nu dau 100% vor fi sancţionaţi!"

FC Argeş a emis un comunicat oficial prin care explică excluderea din lot a lui Arnold Garita: “Ca urmare a problemelor de indisciplină apărute la antrenamentul echipei de miercuri seară, conducerea clubului FC Argeș a luat decizia excluderii din lot a fotbalistului Arnold Garita. Totodată, acesta va fi sancționat conform Regulamentului intern în vigoare. Începând de joi, 13 aprilie 2023, acesta urmează un program de pregătire separat de ceilalți jucători.

Clubul FC Argeș nu a tolerat, nu tolerează și nici nu va tolera actele de indisciplină în cadrul lotului, indiferent de numele jucătorului. Fotbaliștii care nu se implica 100% la antrenamente și nu dau totul pe teren în timpul meciurilor vor fi sancționați conform regulamentului intern al clubului.

Astfel de incidente nu corespund valorilor noastre ca echipă și ca club. În aceste momente destul de dificile, ne așteptăm ca jucătorii noștri să înțeleagă ce înseamnă puterea unui grup unit și să lupte ca o echipă în ultimele finale rămase de disputat. Totodată, jucătorii clubului FC Argeș trebuie să fie modele pentru copiii și tinerii care susțin Argeșul.

Clubul nostru se angajează să respecte valorile și principiile etice ale sportului și să promoveze fair-play-ul și respectul reciproc”, se arată în comunicatul piteştenilor. 

Arnold Garita nu va mai juca la FC Argeș! Haos total la Pitești, după ce atacantul francez a pornit o bătaie ca în filme la antrenamentul echipei. Răzvan Tunaru, managerul sportiv al penultimei clasate în SuperLiga a făcut dezvăluiri despre acest incident.

Arnold Garita, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, dat afară de la FC Argeș

Vârful cu nouă goluri în SuperLiga în 29 de meciuri e istorie la FC Argeș! Arnold Garita ar fi intrat într-un conflict la antrenament cu Boubacar Hanne, care s-a soldat cu o bătaie în toată regula.

ADVERTISEMENT

Răzvan Tunaru, oficialul piteștenilor, a dezvăluit că jucătorul a fost exclus definitiv din lot: „Da, așa este. A fost exclus din lot. A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg, cu Boubacar, a continuat și spre vestiare cu aceleași chestiuni, iar decizia a fost luată pe moment, și anume excluderea lui din lot pe termen nelimitat! Nu-l veți mai vedea pe Garita în acest sezon!

Nu știu ce s-a întâmplat cu el, eu sunt venit de o lună de zile. L-am găsit căzut de tot! Praf! Nepregătit, cred că ați văzut că nu poate să alerge, nu mai e cel care a fost. Are probleme, și nu doar cu greutatea. Nu-mi plac caracterele astea”, a spus managerul sportiv, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător al lui FC Argeș, aproape de o bătaie cu fanii: „Ei cred că i-am înjurat și că joc la alibi”

Un alt incident grav a avut loc la finalul meciului pierdut cu 0-2 de FC Argeș împotriva celor de la FC Voluntari. Suporterii au sărit să îl bată pe Grigore Turda, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația în care se află echipa.

Ba, mai mult, un fan a lovit cu piciorul portiera mașinii în partea din dreapta față, unde se afla jucătorul. Suporterul a fost în cele din urmă reținut de Jandarmeria Română.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, fundașul central care a fost și el dorit de FCSB, a declarat: „Ei cred că i-am înjurat și că joc la alibi. Eu la fiecare meci joc cu infiltrații, dar nu vreau să mai comentez mai mult. Și așa m-au scos pe mine țap ispășitor”.

FC Argeș e într-o situație extrem de dificilă și pare condamnată la retrogradare, ținând cont de ce se întâmplă în acest moment la echipă. Echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă are doar 14 puncte și la șase puncte distanță de primul loc care asigură rămânerea în SuperLiga, ocupat de U Cluj.

ADVERTISEMENT

Fosta campioană a României are șansa să se apropie de locurile care îi asigură salvarea în a doua zi de Paște, când la Pitești vine Chindia Târgoviște, o altă echipă cu probleme. Dâmbovițenii sunt pe loc de baraj, 13 cu 19 puncte.

ADVERTISEMENT