News

Un martor al sinuciderii Ramonei Bulcu dezvăluie ultimele clipe din viaţa acesteia: “Şi-a făcut cruce şi s-a aruncat”

26.04.2019 | 21:09
Un martor al sinuciderii Ramonei Bulcu dezvaluie ultimele clipe din viata acesteia Sia facut cruce si sa aruncat

Un martor al sinuciderii procurorului Ramona Bulcu a povestit scenele de-a dreptul înfiorătoare. Ultimele clipe din viața acesteia au fost răvășitoare. Femeia, în vârstă de 35 de ani, sa aruncat de la geamul instituției a cărei purtător de cuvânt era astăzi, 26 aprilie. Aceasta a sunat la 112 pentru a mărturisi intențiile sale, dar, din păcate, nimic nu s-a mai putut face.

Ce a văzut martorul sinuciderii Ramonei Bulcu?

Martorul sinuciderii Ramonei Bulcu a văzut-o pe aceasta făcându-și cruce înainte de a se arunca. De asemenea, se pare că procurorul părea că s-ar fi răzgândit la un moment dat din a mai recurge la gestul suprem care i-a adus sfârșitul vieții. 

Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost văzută de mai mulți muncitori din zonă care au încercat să o convingă să intre înapoi în biroul său. Ramona Bulcu doar a părut că s-a răzgândit, dar, și-a făcut cruce și , în cele din urmă, s-a aruncat. Aceasta s-a lovit de o cornișă, apoi a căzut pe asfalt.

Ce au spus martorii sinuciderii Ramonei Bulcu
Ce au spus martorii sinuciderii Ramonei Bulcu

“A deschis geamul și s-a așezat pe pervaz”

„Dna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la etajul 5 şi s-a aşezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat aşa câteva minute bune. Nişte muncitori aflaţi în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou.

Unul dintre ei a sunat la 112 şi a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întâmplă. La un moment dat, a părut că se răzgândește şi să intre. Nu a făcut-o. Şi-a făcut cruce şi s-a aruncat. În cădere, s-a lovit de cornișa de deasupra mezaninului, după care s-a izbit de trotuar. A murit câteva secunde mai târziu”, i-a relatat un martor jurnalistului Ovidiu Vanghele, potrivit celor spuse de acesta pe o rețea de socializare.

Tags: