News

Un martor care a intrat în casa lui Gheorghe Dincă: „Avea șanțuri în casă, multe gropi și polizoare”

31.07.2019 | 16:16
Un martor care a intrat in casa lui Gheorghe Dinca Avea santuri in casa multe gropi si polizoare

Casa lui Gheorghe Dincă este ca platoul unui film de groază. Una din puținele persoane care a trecut pragul casei psihopatului din Caracal a povestit pentru Antena 3 ce a văzut în locuință. Acesta a spus că imediat cum intri în casă simți ceva ciudat și că anumite lucruri nu sunt normale la prima vedere.

Casa lui Gheorghe Dincă, plină de șanțuri

Dincolo de mizerie și de obiectele aruncate aiurea, ce l-a șocat pe bărbatul care a vorbit pentru Antena 3 este că în interiorul locuinței sunt foarte multe gropi și șanțuri atât de mari încât poți să treci cu mașina prin ele. Cel care a fost în casa lui Dincă spune că i s-a făcut părul de găină cât a stat în prezența asasinului din Caracal.

„Avea niște dulăi mari, niște câini. A țipat la ei foarte puternic. M-a lăsat în prima cameră și erau niște gropi. Parcă cineva pierduse acolo ceva și săpa cu lopata. Avea șanțuri în case și grămezi de pământ. Este o cameră cu un mare șanț, dar ca să poți ajunge acolo trebuia să ajungi munți de pământ cu niște pietroaie.  Când intri acolo simți lucruri ciudate. Era undeva lângă garaj, avea foarte multe polizoare”, a declarat martorul pentru Antena 3.

Cazul Caracal a scos la lumină problemele instituțiilor statului. Sursa foto: digi24.ro
Cazul Caracal a scos la lumină problemele instituțiilor statului. Sursa foto: digi24.ro

Procurorii au reluat căutările fetelor dispărute din județul Olt

Procurorii au reluat căutările celor două fete dispărute din județul Olt. Procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, a spus că nu este exclusă nicio variantă în acest caz și că se merge inclusiv pe ipoteza că fetele ar putea fi în viață. Astăzi s-a confirmat că oasele care au fost găsite în casa suspectului sunt de natură umană și ar aparține unei persoane de talie mică, subțire, iar mulți cred că ar fi ale Alexandrei.