Life

Un norocos a câștigat 500 de milioane de dolari la loterie. Ce a făcut imediat după revendicarea premiului

Un norocos a câștigat 500 de milioane de dolari la loterie. Ce a făcut acesta după ce și-a ridicat premiul i-a surprins pe mulți.
24.02.2023 | 20:31
Un norocos a castigat 500 de milioane de dolari la loterie Ce a facut imediat dupa revendicarea premiului
Un norocos a câștigat 500 de milioane de dolari la loterie. Ce a făcut cu premiul după. foto: Facebook (patronul benzinăriei) și Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat a reușit să câștige un premiu fabulos la loterie, dar ceea ce a făcut după i-a uimit pe mulți, mai ales pentru că nu este un gest prea comun.

Un norocos a câștigat 500 de milioane de dolari la loterie. Ce a făcut cu premiul după

Bărbatul obținuse în realitate 1,35 miliarde de dolari, dar acesta va pleca acasă cu doar 500 de milioane de dolari. Taxele federale costă circa 173 de milioane și alte 51 de milioane se vor duce către taxele statale, astfel că bărbatul va rămâne cu 500 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Premiul nu este oricum unul neglijabil, iar bărbatul este foarte mulțumit cu această sumă, doar că nu aceste lucruri i-au șocat pe mulți, ci faptul că acesta a ales să facă ceva după revendicarea premiului.

Este vorba despre faptul că bărbatul a ales să îl răsplătească pe patronul benzinăriei după ce a obținut suma de 500 de milioane dolari la loterie și să îi dea 50000 de dolari pentru că a luat biletul câștigător de la el.

ADVERTISEMENT

Cum a fost răsplătit patronul benzinăriei

Benzinăria de unde a cumpărat biletul câștigător se află în apropierea orașului Lebanon, iar patronul benzinării a decis să împartă jumătate din această sumă cu angajații săi.

„Bună tuturor. Libanul este la știri ( din motive întemeiate). Mulțumim pentru tot sprijinul din partea clienților noștri.

ADVERTISEMENT

Așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă este cineva pe care îl vedem în mod regulat aici în oraș care a câștigat un premiu uriaș de 1,3 MILIARDE DE DOLARI”, a scris proprietarul benzinăriei.

Este vorba despre al patrulea cel mai mare premiu din istoria loteriei din SUA. Acesta a ales să primească premiul într-o singură tranșă, dar mai avea li variantă să primească mai multe tranșe vreme de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare premiu de la loto de până acum în Statele Unite a fost primit pe data de 7 noiembrie și a avut valoarea de două miliarde de dolari. Și acel bilet a fost luat tot de la o benzinărie, iar proprietarul acesteia a primit și el un milion de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: