News

Un nou accident grav în județul Sibiu: trei adulți și un minor au ajuns la spital

La nicio zi după tragedia din municipiul Sibiu, soldată cu moartea unei tinere, un alt accident grav a avut loc în județul din centrul țării.
01.09.2023 | 23:56
Un nou accident grav in judetul Sibiu trei adulti si un minor au ajuns la spital
Accident grav în județul Sibiu, soldat cu mai mulți răniți. Patru persoane, printre care un minor, spitalizate. Sursa foto: turnulsfatului.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La nici 24 de ore după ce o tânără a murit în municipiul Sibiu, un alt accident grav s-a petrecut în județul din centrul țării. Vineri după amiază, trei adulți și un minor au ajuns la spital.

Accident grav în județul Sibiu, soldat cu mai mulți răniți. Patru persoane, printre care un minor, spitalizate

Evenimentul rutier s-a produs spre orele după-amiezii, între localitățile Ruși și Șeica Mare. Inițial, un bărbat a rămas încarcerat, iar alte trei victime au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestui accident, traficul a fost blocat total. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis două echipaje SMURD din care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj SAJ, două autospeciale de descarcerare și două de stingere.

Într-o primă fază s-a lucrat pentru extragerea unei victime încarcerate. Alte trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT

”Din primele informații sunt trei victime, conștiente, iar una este încarcerată. Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și ISU prezente la fața locului asigură asistența medicală victimelor”, au precizat și oficialii Ambulanței Sibiu, citați de Turnul Sfatului.

Cum s-a produs accidentul din Sibiu. Greșeala fatală comisă de o șoferiță de 22 de ani

Cercetările poliției au scos în evidență faptul că vinovată de acest accident ar fi o șoferiță de 22 de ani. Aflată în drum spre Mediaș, aceasta a virat la stânga pentru a intra într-o benzinărie.

ADVERTISEMENT

În acel moment, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dârlos. Ambii șoferi și cei doi pasageri din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 42 de ani și un tânăr de 16 ani, din Dârlos, au fost transportați la spital conștienți.

Între timp, echipajele de descarcerare au intervenit pentru descarcerarea bărbatului de 51 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD cu medic și transportat la UPU Sibiu. Este conștient și are un traumatism cranio-cerebral și politraumatisme.

ADVERTISEMENT

”Celălalt echipaj SMURD a preluat o femeie de 22 de ani cu o plagă la picior. Și aceasta este transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a preluat o femeie de 42 de ani și minorul de 16 ani.

De asemenea pompierii au asigurat și măsurile specifice de protecție și securitate la incendiu întrucât existau scurgeri de combustibil pe carosabil”, a mai transmis ISU Sibiu.

ADVERTISEMENT