News

Familia copilului de 3 ani, din Brăila, ucis de șoferița drogată, devastată de durere. În loc să îi cumpere iepurași, îi vor lua sicriu

Durere fără margini în urma tragediei care a avut loc, sâmbătă, în Brăila. Un băiețel de 3 ani a fost ucis de o șoferiță drogată.
28.08.2023 | 07:21
Familia copilului de 3 ani din Braila ucis de soferita drogata devastata de durere In loc sa ii cumpere iepurasi ii vor lua sicriu
Familia copilului de 3 ani ucis de șoferița drogată, devastată de durere. Colaj Fanatik/ Foto Captura Observator/ Stiripesurse
ADVERTISEMENT

Familia copilului de 3 ani, din Brăila, ucis de șoferița drogată în acest weekend, este devastată de durere. Băiețelul a fost lovit de mașia condusă de femeia respectivă, în timp ce se juca în fața casei.

Familia copilului de 3 ani, ucis de șoferița drogată, devastată de durere

Tragedia s-a produs sâmbătă, pe strada Cărămidari din Brăila, chiar sub ochii bunicii. Martori la eveniment au fost și vecinii, care spun că șoferița drogată, în vârstă de 38 de ani, circula cu foarte mare viteză.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns un echipaj medical, însă din păcate, micuțul nu a putut fi salvat. Medicii de pe ambulanță au încercat în zadar să îi salveze viața copilului, fiind nevoiți să declare decesul.

Bunica băiețelului este șocată în urma evenimentului nefericit. Strângând jucăria copilului în brațe, femeia este îndurerată și spune că trebuia să meargă împreună cu el să îi cumpere iepurași. Acum, familia este nevoită să îi ia sicriu.

ADVERTISEMENT

„Voia să-i cumpăr astăzi iepuraşi, la ora 9 eram programaţi să mă duc să îi iau 2 iepuraşi, că el voia iepuraşi.”, a declarat bunica băiatului ucis, potrivit Observator News.

O vecină povestește că impactul a fost extrem de puternic. „A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic.

ADVERTISEMENT

Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare, am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii.”, a transmis vecina familei băiețelului ucis, conform sursei citate.

Șoferița este încă liberă

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Aparatul Drugtest a arătat un rezultat pozitiv, fiind dusă la o unitate medicală pentru a-i fi preluate probe biologice.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Însă, șoferița drogată nu a fost până acum nici arestată preventiv, nici reținută, deoarece sunt așteptate probele de laborator.

Tragedia vine la o săptămână după accidentul mortal din 2 Mai, acolo unde un grup de tineri a fost spulberat de un șofer drogat, în timp ce mergeau pe stradă. Doi dintre aceștia au murit, iar alți trei au fost răniți.

ADVERTISEMENT
Tags: