Life

Un nou premiu fabulos de la Loteria Română. Cum poți câștiga 1 milion de euro

Un nou premiu fabulos oferit de Loteria Română a fost pus la bătaie. Cum poți câștiga 1 milion de euro? Nu trebuie decât să îți încerci norocul.
02.04.2024 | 21:59
Un nou premiu fabulos de la Loteria Romana Cum poti castiga 1 milion de euro
Un nou premiu fabulos de la Loteria Română. Sursă foto: loto.ro
ADVERTISEMENT

Loteria Română oferă un nou premiu fabulos. Poți câștiga 1 milion de euro. Vorbim mai exact despre un câștig de 5.000.000 de lei. Cum este posibil așa ceva și ce trebuie să facă cei interesați?

Un nou premiu fabulos de la Loteria Română

Loteria Română vine constant cu noutăți pentru cei care vor să își încerce norocul. Iar acum se pare că nu trebuie să joci la Loto 6/49, ori la Joker ca să poți deveni mai bogat peste noapte. 

ADVERTISEMENT

Loteria Română oferă un nou premiu fabulos. Este vorba despre lozul răzuibil ”Magnific”. Cei care vor să își încerce norocul îl pot achiziționa și pot avea șansa să câștige 5.000.000 de lei, adică 1 milion de euro.

Menționăm faptul că este vorba despre un produs inedit. Mai exact, este pentru prima oară când un astfel de premiu generos este oferit la un simplu loz. Și cel mai probabil mulți jucători vor fi încântați.

ADVERTISEMENT

Cât costă acest loz care îți poate aduce un premiu fabulos de la Loteria Română? Dacă alte lozuri puse la dispoziție costă între 3 și 10 lei, iată că pentru acest produs, prețul este ceva mai mare.

Cât costă lozul ”Magnific”

Mai exact, lozul “Magnific” costă 20 de lei. Ce șanse sunt să câștigi? În primul rând sumele care pot fi încasate diferă. Pe de altă parte, șansele sunt și ele destul de mari, după cum anunță Loteria Română.

ADVERTISEMENT

Acest produs oferă posibilitatea de a câștiga peste 941.200 de premii. Iar asta însumează aproape 41 de milioane de lei. Referitor la câștiguri, norocoșii pot să primească între 20 de lei și chiar și 100.000 de lei.

Premiul cel mare este însă cel care probabil îi va atrage pe mulți. Fiecare loz poate ascunde suma de 5 milioane de lei în spate. Menționăm faptul că lozul este deja disponibil la toate punctele de vânzare autorizate.

ADVERTISEMENT

Iar Loteria Română se așteaptă ca acesta să atragă o mulțime de pasionați de jocuri de noroc. Nu se știe unde se poate ascunde premiul cel mare, ori alte premii mai generoase, care pot schimba viața multor persoane. 

ADVERTISEMENT