News

Un octogenar din Maramureș, suspectat că și-a ucis vecina. Femeia a fost lovită în cap

Un bărbat de 85 de ani este principalul suspect în cazul unei crime comise în orașul Ulmeni din județul Maramureș
18.09.2021 | 17:16
Un octogenar din Maramureș, suspectat că și-a ucis vecina. Femeia a fost lovită în cap
Femeia a fost ucisă cu toporul în propria locuință/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie de 80 de ani din satul Țicău, parte componentă a orașului Ulmeni, a fost găsită moartă în locuința sa, cu leziuni în zona capului.

Cadavrul femeii a fost găsit de una dintre rudele sale,  un bărbat care a intrat în casă să vadă ce se întâmplă întrucât nu o văzuse pe femeie ieșind din casă în respectiva dimineață.

Inițial, anchetatorii au suspectat o crimă urmată de jaf, iar după primele cercetări suspiciunile s-au îndreptat către un vecin în vârstă de 85 de ani, informează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost ucisă cu toporul

Sâmbătă dimineață, la ora 08.39, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat de 48 de ani din Baia Mare despre faptul că într-un imobil din satul Țicău a fost găsită o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei femei de 85 de ani din Țicău.

Cadavrul prezenta leziuni la nivelul capului. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă, care continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului”, au anunțat inițial reprezentanții IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT

După cercetările făcute, a fost identificat ca suspect un vecin al bătrânei, în vârstă de 85 de ani. Acesta a intrat în casa femeii și a ucis-o cu toporul.

O femeie de 80 de ani din oraşul Ulmeni, Maramureş, a fost ucisă în propria casă cu toporul. Bărbatul băuse și după ce a fost reținut de către polițiști a spus că nu își aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat în seara dinainte.

ADVERTISEMENT

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care femeia a fost ucisă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri