Fotbal intern

Un oficial de la FCSB a fost dat afară pentru că…nu a fost la grătar! Dezvăluiri incredibile

23.09.2018 | 12:48
Un oficial de la FCSB a fost dat afara pentru canu a fost la gratar Dezvaluiri incredibile

Situaţie incredibilă la FCSB. Un oficial a fost dat afară de la echipă pentru că nu a participat la grătarul la care a fost toată echipa. Dezvăluirile au fost făcute de Matteo Spatafora, preparatorul fizic al lui Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, care a vorbit într-un interviu pentru FANATIK.RO despre perioada în care a fost la FCSB.

Spatafora a povestit momentul în care a intervenit ruptura între el şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf: “Chiar a fost comic. Eu nu am fost la un grătar organizat de Reghe, iar atunci mi-a zis că ne despărţim pentru că nu am mers la grătar. Mai bine să fii bărbat şi să spui în faţă ce ai de spus. În afară de asta, Meme a fost după Reghe şi asta m-a surprins. El ştia cum am lucrat la Urziceni, cum am fost tratat acolo.

Oficialul dat afară de la FCSB pentru că nu a fost la grătar: “Meme putea să îmi apere munca”

Meme putea să îmi apere munca mai mult. Putea să vină şi să îmi explice în faţă ce se întâmplă şi nu era nicio problemă. Nu toate persoanele pot fi de acord cu ceva. Reghe şi Meme nu au fost bărbaţi să îmi spună în faţă că nu mă mai vor”, a povestit Matteo Spatafora în interviul pentru FANATIK.RO.

Preparatorul fizic s-a declarat uimit de faptul că Meme Stoica l-a lăsat singur în momentul în care au intervenit problemele cu Laurenţiu Reghecampf, deşi directorul sportiv e omul care l-a adus la FCSB: “Cred că Meme se bagă în spatele antrenorului. El tot timpul a făcut asta. Nu ştiu dacă Meme şi-a dorit să fie antrenor. El m-a adus la Steaua şi când am avut probleme cu Reghe, când nu ne-am înţeles, m-a lăsat singur”

Matteo Spatafora la PAOK
Matteo Spatafora la PAOK

Matteo Spatafora a fost preparatorul fizic al echipei FCSB timp de 6 luni, între iunie 2016 şi decembrie 2016. Apoi, timp de următoarele 6 luni, până în iulie 2017, a fost trimis în curtea licelului “Mircea Eliade” să se ocupe de grupele de juniori. Acum, Matteo Spatafora este preparatorul fizic de la PAOK Salonic, acolo unde face performanţă alături de Răzvan Lucescu.