Fotbal intern

Un oficial de la FCSB se implică în problemele de la CFR Cluj. “A fost un avertisment”

17.02.2019 | 09:54
Un oficial de la FCSB se implica in problemele de la CFR Cluj A fost un avertisment

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa 24 din Liga 1 Betano, iar ardelenii sunt fără victorie în 2019. Asta nu e tot! Jucătorii din Gruia au refuzat să intre în cantonament înaintea meciului cu Astra Giurgiu, iar Emmanuel Culio și Ovidiu Hoban au fost la un pas de bătaie.

Helmuth Duckadam, oficial la FCSB, se implică în problemele de la CFR Cluj și susține că știe de unde a pornit ruptura dintre jucătorii campioanei României și oficialii din Gruia. Președintele de imagine al roș-albaștrilor crede că la CFR Cluj sunt probleme financiare și că jucătorii lui Antonio Conceicao au ajuns la o vârstă la care joacă pentru bani și nu pentru glorie.

Helmuth Duckadam, oficial la FCSB, se implică în problemele de la CFR Cluj

“A fost un avertisment. De afară așa se vede. De multă vreme se aude că sunt probleme financiare la CFR. Dacă ne uităm la vârsta jucătorilor, vom vedea că cel puțin jumătate din echipă se află la o vârstă la care nu mai joacă pentru glorie. Joacă pentru bani. Cred că acolo e problema. Când vor primi banii, atitudinea lor va fi alta, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Helmuth Duckadam urmărind un antrenament susținut de FCSB

Ce meciuri mai are de jucat CFR Cluj din sezonul regulat al Ligii 1 Betano:

  • ETAPA 25 – Poli Iași – CFR Cluj, sâmbătă, 23 februarie, ora 20.00
  • ETAPA 26 – CFR Cluj – Sepsi OSK – Ora și data de disputare nu au fost anunțate

CFR Cluj mai are de jucat și în sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde miercuri, 27 februarie, se va duela cu Sepsi Osk, la Sfântu Gheorghe, de la ora 20.00.

După 24 de meciuri jucate din sezonul 2018 – 2019, CFR Cluj se află pe prima poziție în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 48 de puncte, la trei în fața locului secund ocupat de Craiova și 4 în fața FCSB-ului, dar grupare antrenată de Mihai Teja are un meci în minus.