Sport

Un puști fan Boca Juniors, poveste de film! A devenit viral după finala Copa Libertadores

Un copil fan al lui Boca Juniors și-a vândut PlayStation-ul pentru a fi aproape de Boca Juniors. Tatăl său a vândut scuterul pentru a merge în Brazilia la meci. E viral pe internet
11.11.2023 | 07:20
Un pusti fan Boca Juniors poveste de film A devenit viral dupa finala Copa Libertadores
Benjamin și tatăl său și-au vândut PlayStation-ul și motocicleta pentru a merge în Brazilia la finala Copa Libertadores dintre Boca Juniors și Fluminense. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalul încă are de spus povești frumoase și emoționante, care ne fac să înțelegem de este cel mai iubit sport de pe planetă. FANATIK prezintă sacrificiul făcut de Benjamin și tatăl său, care au călătorit în Brazilia pentru finala Copei Libertadores deși nici măcar nu aveau bilet la meci.

Benjamin, un copil fan Boca Juniors și-a vândut PlayStation-ul pentru a merge la finala Copei Libertadores

Puștiul a devenit viral peste tot după un interviu în TyC Sports din Brazilia, unde au ajuns zeci de mii de fani argentinieni care nu au fost primiți cu brațele deschise de către gazde: „Am vândut motocicleta tatălui meu. Mi-am vândut PlayStation-ul ca să fim aici și nici măcar nu avem bilete la meci.

ADVERTISEMENT

Dar uită-te în jurul tău, uită-te. Asta e Boca! Mai întâi vine Boca, Argentina, apoi familia și restul lucrurilor. O nebunie! Hai, Boca!”, a urlat puștiul cu ochii în lacrimi la Rio de Janeiro, în timp ce tatăl său îl privea cu admirație.

Copilul era gata să dea orice pentru a fi prezent la finala Copei Libertadores dintre Fluminense și Boca Juniors: „Mi-aș da casa, să trăiesc pe stradă timp de un an. Aș da totul! Chiar și Cupa Mondială pentru Boca”.

ADVERTISEMENT

Microbiști din lumea întreagă au fost impresionați de cuvintele înflăcărate ale micului fan argentinian, care a devenit celebru pe toată planeta. De altfel, fotomodelul argentinian Carolina Pampita Ardohain a fost copleșită de imaginile care au făcut înconjurul televiziunilor din Argentina și i-a dăruit două bilete lui și tatălui său: „Puteți să mă ajutați să îl găsesc pe băiat și pe tatăl lui? Vrem să îi invităm să vedem meciul împreună”, a fost apelul lansat pe internet.

Benjamin și tatăl său au avut șansa să vadă finala Copei Libertadores de pe stadion, alături familia modelului Carolina Ardohain

Celebrul fotomodel nu numai că i-a luat la meci împreună cu fiul ei, Beltran, ci i-a și cumpărat puștiului un PlayStation nou nouț. „Pampita” s-a fotografiat pe stadionul Maracana alături de puștiul îmbrăcat cu tricoul lui Boca Juniors: „În sfârșit ne întâlnim. Iată-ne în sfârșit cu Benjamin. Vom vedea împreună Boca. Asta e Boca, nebunie și pasiune”. 

ADVERTISEMENT

Vis împlinit pentru micul Benjamin, chiar dacă Boca a pierdut în cele din urmă în prelungiri cu scorul de 1-2 și a ratat șansa câștigării Copei Libertadores după 16 ani. Clubul argentinian putea să egaleze recordul deținut de Independiente, care a cucerit Copa Libertadores de șapte ori.

Benjamin poate uita de gustul amar al înfrângerii cu o victorie în campionatul Argentinei, unde Boca Juniors are derby cu San Lorenzo. Fosta echipă a lui Diego Armando Maradona e abia pe locul șapte în campionat, cu 44 de puncte după 27 de etape. Boca se află la nu mai puțin de 17 puncte distanță de liderul River Plate, însă la doar două puncte de locul trei, ocupat de San Lorenzo.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui ȚSKA Sofia au contactat Boca Juniors și i-au făcut cadou puștiului un PlayStation

Imaginile cu Benjamin au făcut valuri și în Bulgaria, iar galeria lui ȚSKA Sofia nu a putut să stea cu mâinile în sân, așa cum s-a dezvăluit în presa din Bulgaria. Grupul „Legion Ultras” a contactat pe oficialii clubului Boca Juniors și i-a cumpărat lui Benjamin un PlayStation. Gestul demonstrează încă o dată că în fotbal mai există încă bunătate, solidaritate și compasiune.

  • 6 Copa Libertadores are Boca Juniors, în timp ce Fluminense a triumfat pentru prima oară
  • 100.000 de fani ai lui Boca au fost prezenți la Rio de Janeiro pentru finala Copei Libertadores
ADVERTISEMENT
Tags: