Fotbal international

Un român, pasă de gol la Real Madrid! Alexandru Țîrlea face senzație în Youth League. Video

27.11.2018 | 20:09
Fotbalistul român Mircea Alexandru Țîrlea a reușit o pasă de gol pentru Real Madrid în UEFA Youth League

Fotbalistul român Mircea Alexandru Țîrlea a reușit o pasă de gol în meciul pe care Real Madrid l-a câștigat, marți, în deplasare, cu scorul de 6-1, în fața italienilor de la AS Roma, în etapa a cincea a fazei grupelor din UEFA Youth League. Țîrlea, în vârstă de 18 ani, evoluează pe postul de fundaș dreapta, dar poate juca și la mijlocul terenului.

Fotbalistul român Mircea Alexandru Țîrlea respinge un balon în meciul AS Roma - Real Madrid din UEFA Youth League
Fotbalistul român Mircea Alexandru Țîrlea respinge un balon în meciul AS Roma – Real Madrid din UEFA Youth League

Mircea Alexandru Țîrlea este internațional Under 19 și a fost chiar și căpitan, dar a lipsit de la meciurile României din calificările pentru Turul de Elită din cauza unei accidentări. Fotbalistul născut într-o localitate de lângă capitala Spaniei spune despre el că este muncitor, că are viteză și tehnică bună.

Românul Țârlea, pasă de gol în meciul Roma – Real Madrid din Youth League

Fundașul dreapta român Mircea Alexandru Țîrlea a fost folosit titular de antrenorul Daniel Algaba în meciul AS Roma – Real Madrid 1-6 și a dat o pasă de gol la primul său meci disputat în Youth League. Mai mult, el este primul fotbalist român care joacă pentru ”micii galactici” în această competiției. În minutul 90+1, Țîrlea a pătruns în partea dreaptă și a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Pedro Ruiz, care a dus scorul la 5-1.

Mircea Alexandru  Țîrlea mai fusese o singură dată rezervă în Youth League în acest sezon, la meciul cu ȚSKA Moscova scor 4-1. La acea întâlnire el a fost singurul jucător de câmp rămas pe bancă până la finalul partidei. Real Madrid este calificată în faza următoare a competiției, după ce a obținut cinci victorii din tot atâtea meciuri în Grupa G.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri