News

Un român și-a uitat soția pe autostradă. Bărbatul a oprit mașina pentru o pauză de toaletă

Un român și-a uitat soția pe autostradă, după ce a oprit mașina pentru a merge la toaletă. Cum a fost posibilă situația inedită?
16.06.2023 | 20:13
Un roman sia uitat sotia pe autostrada Barbatul a oprit masina pentru o pauza de toaleta
Cum a realizat bărbatul că și-a uitat soția pe autostradă. Sursa foto: Auto-bild.ro
ADVERTISEMENT

Deși poate stârni amuzamentul multora, gestul unui român este cât se poate de real. Bărbatul și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce a oprit mașina ca ambii să meargă la toaletă. După câțiva kilometri el și-a dat seama că femeia lipsește.

Cum a reacționat femeia când a văzut că soțul a uitat-o pe autostradă

Întreaga întâmplare a avut loc în toiul nopții, într-o zonă de odihnă, de pe o autostrada din Saxonia, numită Am Eichelberg. Soțul s-a întors primul de la baie, dar nu a sesizat că trebuie să-și aștepte și partenera. Aceasta a fost șocată când nu l-a mai găsit pe bărbat, mai ales că nu cunoaște nici limba germană, informează publicația Sachsische.de

ADVERTISEMENT

Totuși, în ajutor i-au sărit femeii autoritățile germane, care au semnalat cazul la toate secțiile din Saxonia. Polițiștii au constatat la un moment dat că un bărbat își căuta soția prin toate parcările, din cauză că nu mai știa unde a oprit.

Bărbatul și-a căutat soția prin toate parcările. Cum a găsit-o

Momentul a avut un final fericit, căci oamenii legii l-au identificat pe individ. La primele ore ale dimineții i-au făcut legătura cu soția sa, iar cuplul și-a putut vedea mai departe de drum. Experiența trăită le-a marcat în mod sigur întreaga viață.

ADVERTISEMENT

”Toate posturile de poliție de pe autostradă din Saxonia au fost alertate telefonic. După câteva ore, colegii noștri din Dresda au reușit să-l identifice pe bărbat, deoarece acesta își căuta soția în toate parcările, pentru că nu mai știa unde oprise”, a comunicat Anja Leuschner, purtătoare de cuvânt a poliției rutiere din Germania.

O altă situație care i-a uimit pe polițiștii germani. Un câine a blocat un autovehicul și i-a lăsat pe stăpâni afară

Situația de față nu este singura care i-a uimit pe polițiștii din Germania. La un moment dat, în aceeași seară, au fost alertați de faptul că, într-o parcare din Rotertal, patrupedul unei familii de americani a blocat autovehiculul acesteia pe interior. Astfel, restul pasagerilor au rămas afară.

ADVERTISEMENT

Membrii familiei au explicat oamenilor legii că în SUA este normal să ieși din autovehicul și să lași cheia de contact introdusă. Ce-i drept, nu se așteptau și ca animalul lor de companie, care a rămas în mașină, să apese cu labele pe butonul de încuiat.

Polițiștii nemți au reușit să rezolve și această situație. Au ademenit câinele încât să se îndrepte în direcția potrivită și să apese din nou pe buton, încât să se deblocheze ușile. Întreaga familie a răsuflat ușurată apoi și s-a amuzat de episod.

ADVERTISEMENT

”Între timp, câinele se juca în interiorul vehiculului și a declanșat blocarea interioară sărind pe un buton. Cuplul era pierdut pentru că vehiculul era încuiat. Patrula de la secția de poliție de autostradă a ademenit câinele în direcția potrivită, până când și-a pus din nou labele pe buton”, a relatat poliția într-un comunicat.

ADVERTISEMENT
Tags: