News

Un șofer beat a căzut cu o autoutilitară într-un pârâu. Accidentul s-a produs la limita județelor Sibiu și Vâlcea

Un șofer beat s-a trezit din beție în pârâul Cărpăreț, afluent al Oltului, după ce s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea în acest pârâu.
16.06.2023 | 11:00
Un sofer beat a cazut cu o autoutilitara intrun parau Accidentul sa produs la limita judetelor Sibiu si Valcea
Un șofer beat a căzut cu o autoutilitară într-un pârâu. Foto: ISU Sibiu
ADVERTISEMENT

Autoutilitara a ieșit de pe DN7 la limita județelor Sibiu și Vâlcea și a ajuns în pârâu. Șoferul avea o concentrație de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost transportat la spital cu multe alte traumatisme, iar traficul a fost îngreunat zeci de minute.

Un șofer beat a căzut cu o autoutilitară într-un pârâu

”Poliţiştii rutieri intervin la un autoaccident produs pe DN 7, în apropiere de limita cu judeţul Vâlcea. Se pare că, în timp ce conducea o autoutilitară de 7,5 tone spre Vâlcea, într-o curbă la stânga, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din judeţul Covasna, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se în albia unui râu”, informa Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

ADVERTISEMENT

La această intervenție au participat mai multe echipaje de la ISU Sibiu și Vâlcea, precum și un echipaj SAJ Sibiu alături de un medic și un echipaj medical B2 de la SAJ Brezoi Vâlcea. Salvatorii au constatat că șoferul, care era băut, s-a rănit la cap și la picioare, însă a fost stabilizat și transportat la spital.

”În urma accidentului, echipajul SAJ Sibiu i-a acordat asistenţă medicală şoferului şi l-a transportat la UPU Sibiu, cu traumatism cranio-cerebral acut închis şi traumatism de membru inferior, stabil”, a transmis ISU Sibiu. Conform datelor oficiale, testarea cu aparatul etilotest a conducătorului a indicat că acesta avea o alcoolemie de 0.86 mg/l, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Alcoolul și condusul nu fac echipă bună, lucru confirmat de multe accidente, unele mortale, care au loc pe drumurile din România. Cel mai recent exemplu, cel al unui bărbat de 49 de ani din vestul țării care a murit după ce s-a urcat în mașină cu prietenul său, care era băut.

Inevitabilul s-a produs pe Drumul Național 76 la Vălișoara, județul Hunedoara, iar traficul a fost paralizat mai bine de 30 de minute. Vinovat de accident e șoferul, un bărbat în vârstă de 55 de ani, care s-a urcat la volan băut și a ieșit de pe un drum secundar fără a se asigura, lovind din plin un TIR care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

Dacă șoferul vinovat a fost rănit grav, pasagerul din dreapta sa a murit în urma impactului puternic. ”Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Vălișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DC 166 C, pe raza comunei Vălișoara, a pătruns în DN 76 fără să acorde prioritate de trecere. El a fost acroșat de autotrenul condus de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Argeș, care circula pe DN76, din direcția Deva – Oradea.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 55 de ani şi un pasager în autoturismul condus de acesta, un bărbat de 49 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva unde, din păcate, pasagerul a decedat”, a menționat IPJ Hunedoara, citat de sursadevest.ro.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 0,12 mg/l, nivelul alcoolului pur în aerul expirat. Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar traficul a fost deblocat după zeci de minute. Din păcate, în România, la fiecare 24 de ore mor 5 oameni în accidente de circulație.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie