News

Un șofer din București a murit după ce a intrat cu BMW-ul într-un autobuz. Șofer STB: ”Am pus mâna pe el și credeam că trăiește”

Un bărbat de 45 de ani din București și-a pierdut viața, sâmbătă seara, într-un teribil accident auto. Șoferul a încercat să facă o depășire periculoasă dar a sfârșit lovind un autobuz.
10.07.2022 | 13:53
Un sofer din Bucuresti a murit dupa ce a intrat cu BMWul intrun autobuz Sofer STB Am pus mana pe el si credeam ca traieste
Un accident violent a avut loc sâmbătă seara, în Prelungirea Ghencea / Sursă foto: Observator
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în sectorul 6 și a fost raportat la numărul de urgență 112 în jurul orei 23:00.

Conducătorul BMW-ului a încercat să facă o depășire periculoasă

Medicii de pe ambulanță care s-au deplasat la fața locului au încercat să-l resusciteze timp de 55 de minute pe șoferul BMW-ului, dar în cele din urmă a fost constatat decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

”Conducătorul unui autoturism care circula pe Prelungirea Ghencea dinspre str.Valea Oltului a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula pe aceeași arteră rutieră, dinspre Centura Capitalei către str. Valea Oltului”, a declarat Claudiu Costea, reprezentant al Poliției Rutiere, pentru Observator.

Șoferul autobuzului STB: ”Mi-a părut rău de omul ăsta”

Șoferul autobuzului a declarat că nu l-a putut evita pe bărbatul care circula cu BMW-ul și că după accident a încercat să-i acorde acestuia îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să-mi dau seama ce a fost în capul lui să facă o depăşire. STB-ul e destul de mare plus că e luminos în faţă şi l-ar fi văzut de la distanţă. Mi-a părut rău de omul ăsta, pentru că am pus mâna pe el şi credeam că mai trăieşte. Era încă cald”, a explicat acesta.

Șoferul STB a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul indicat a fost zero, semn că omul nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

ADVERTISEMENT

Martorii, șocați de violența impactului

Sâmbătă seara, traficul rutier a fost restricționat timp de mai multe ore, pe ambele sensuri de deplasare, în zona Prelungirea Ghencea. Polițiștii au fost nevoiți să recurgă la acest lucru pentru a putea finaliza cercetarea la fața locului.

Martorii spun că impactul dintre cele două autovehicule a fost extrem de violent și că șoferul BMW-ului nu a avut vreo șansă.

ADVERTISEMENT

“Am văzut şoferul care era prins înăuntru, încarcerat. Nu avea nicio şansă, cred eu. I-am luat pulsul. Au venit pompierii, am încercat să intru pe partea cealaltă şi am pus mâna pe el şi era deja rece. Drumul fiind foarte îngust, mai avem şi balta asta aici, posibil să fi încercat să fi evitat balta”, a declarat un martor pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT