News

Un tânăr a încercat să smulgă un copil din brațele mamei sale, în Deva. Bărbatul ar fi fost drogat

Incident grav în Deva, acolo unde, în plină zi, un tânăr a încercat să smulgă un copil din brațele mamei sale. Individul ar fi fost drogat.
12.09.2023 | 18:16
Un tanar a incercat sa smulga un copil din bratele mamei sale in Deva Barbatul ar fi fost drogat
Incident grav într-o piață din Deva: un tânăr a vrut să smulgă un copil din brațele mamei. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un incident șocant s-a petrecut marți după prânz, la Deva. Un tânăr a încercat să smulgă un copil din brațele mamei sale, în zona unei piețe. Cum și-a motivat acesta gestul.

Incident grav într-o piață din Deva: un tânăr a vrut să smulgă un copil din brațele mamei

Din primele informații oferite de reprezentanții Poliție Municipiului Deva, totul s-a petrecut în jurul orei 13.00. Atunci, oamenii legii au fost alertați în privința faptului că în zona unei piețe, un tânăr ar fi încercat să smulgă cu forța un minor din braţele mamei sale.

ADVERTISEMENT

Copilul, în vârstă de doar doi ani și jumătate, a trecut prin clipe dificile. Din fericire, acesta nu a fost rănit în urma evenimentului, mai precizează cei de la poliție.

Imediat, la faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva. Angajații instituției l-au imobilizat pe tânăr. Ulterior, el a fost transportat la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice.

ADVERTISEMENT

Cei de la IPJ Hunedoara spun că este posibil ca acest individ să fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor pshioactive în momentul în care a recurs la acest gest.

Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în zona Piaţa Arras, din Deva, un tânăr (posibil sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din braţele mamei sale.

ADVERTISEMENT

Minorul nu a suferit vătămări corporale. Tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poliţiştilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit Ziua de Vest.

Explicațiile tânărului după gestul comis

După ce a fost reținut de agenții de la poliție, tânărul de 29 de ani a încercat să explice de ce a comis acest gest. El a spus că i s-a părut că ar fi propriul copil în brațele femeii.

ADVERTISEMENT

În urma acestui incident din județul Hunedoara, polițiștii anunță că au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările. Individul a fost internat într-o secție de Psihiatrie.

ADVERTISEMENT