News

Traficant de droguri din București, prins în trafic. Poliţia Rurală i-a găsit ascunse substanțele în trusa medicală

Bucureșteanul a fost reținut pentru 24 de ore. El se afla sub control judiciar tot pentru trafic de droguri, potrivit polițiștilor.
23.08.2023 | 13:25
Traficant de droguri din Bucuresti prins in trafic Politia Rurala ia gasit ascunse substantele in trusa medicala
Traficant de droguri din București, prins în trafic. Sursa foto: IPJ Argeș
ADVERTISEMENT

Traficant de droguri din București, prins în trafic, pe DN7, în Drăganu, județul Argeș. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat miercuri, 22 august, de agenții din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu.

Traficant de droguri din București, prins de polițiști. Avea substanțe în trusa medicală

Bucureșteanul se afla la volanul unui autoturism, pe DN7, atunci când a fost oprit de oamenii legii. Pentru că avea un comportament care a stârnit suspiciunea, polițiștii au hotărât să îi verifice mașina.

ADVERTISEMENT

Agenții au constatat că bărbatul ascunsese în trusa medicală droguri de risc și mare risc. Mai exact, au fost găsite cantități de cannabis, ecstasy și metonitazene (opioid), dar și un cântar și un grinder.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, însă ambele rezultate au fost negative. Totuși, având în vedere comportamentul acestuia, polițiștii l-au dus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice.

ADVERTISEMENT

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Poliție Județean Argeș (IPJ Argeș).

„Întrucât bărbatul prezenta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice”, a adăugat IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era sub control judiciar tot pentru trafic de droguri

Mai mult, în urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că bucureșteanul se afla sub control judiciar tot pentru trafic de droguri. „În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul figura sub măsura controlului judiciar, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri.”, mai spun polițiștii.

Bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Miercuri, va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt efectuate de Serviciul Antidrog din cadrul B.C.C.O. Pitești.

ADVERTISEMENT

Amintim că doi tineri au murit, sâmbătă dimineața, după ce au fost loviți de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani, care se afla la volan fiind sub influența unui cocktail de droguri. Tragedia s-a produs pe litoral, pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai.

ADVERTISEMENT