News

Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a furat un taxi. S-a izbit cu mașina de un bloc de locuințe

Un tânăr de 28 de ani din Satu Mare a furat un taxi cu care s-a izbit într-un bloc de locuințe, fapt ce i-a provocat decesul.
04.11.2023 | 11:15
Un tanar de 28 de ani a murit dupa ce a furat un taxi Sa izbit cu masina de un bloc de locuinte
Un tânăr din Satu Mare a murit la scurtă vreme după ce a furat un taxi/ Sursă: Portal SM
ADVERTISEMENT

Un accident grav, soldat cu moartea unei persoane a avut loc sâmbătă dimineață în cartierul Micro 16 din orașul Satu Mare. Un bărbat de 28 de ani a furat un taxi și apoi a intrat cu mașina într-un bloc de locuințe, coliziunea ducând la moartea tânărului, informează Portal SM.

Potrivit unor informații preliminare, se pare că tânărul comandase un taxi, iar la finalul cursei nu a mai vrut să plătească. A izbucnit o ceartă cu taximetristul din cauza refuzului clientului de a plăti, iar primul și-a chemat colegii în ajutor.

ADVERTISEMENT

Clientul a reușit să se urce la volanul mașinii, a pornit în trombă, însă nu a controlat vehiculul care s-a izbit într-un bloc de locuințe aflat pe strada Aurora din Satu Mare. Când echipajele de intervenție au ajuns la locul accidentului, tânărul era deja în stop cardiorespirator.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul şi cu peretele unui bloc de locuinţe. Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani”, a precizat IPJ Satu Mare.

ADVERTISEMENT

La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spună, un echipaj de prim ajutor, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Manevrele de resuscitare nu au avut succes, iar pompierii s-au asigurat că nu există riscul unui incendiu.

Polițiștii din Satu Mare continuă cercetările în acest caz, încercând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care a izbucnit cearta dintre taximetrist și clientul său, precum și modul în care acesta a reușit să ajungă la volan și să lovească mașina de bloc.

ADVERTISEMENT

Un accident cumva asemănător a avut loc vineri, când un șofer a intrat în gardul unei case pe DN 7, la kilometrul 183, în localitatea Lunca din judeţul Vâlcea. Accidentul s-a soldat cu moartea a două persoane și rănirea altor două.

Se pare că șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în circumstanțe încă neclare, iar autoturismul a ieșit de pe drum și a ajuns în gardul unei locuințe. Potrivit unor informații neoficiale, șoferul ar fi adormit la volan.

ADVERTISEMENT

La volanul mașinii se afla un cetățean bulgar de 52 de ani, iar în urma testării de către poliția rutieră a reieșit că nu consumase alcool. Cele două persoane care și-au pierdut viața sunt două femei de 55, respectiv 80 de ani.

ADVERTISEMENT