News

Un tânăr din Constanţa şi-a dat foc în maşină din cauza tatălui. Videoclipul prin care a anunţat totul: “M-a distrus”

21.08.2019 | 09:42
Un tanar din Constanta sia dat foc in masina din cauza tatalui Videoclipul prin care a anuntat totul Ma distrus

Incident șocant petrecut recent în județul Constanța. Un tânăr din Medgidia a dat foc autoturismului la volanul căruia se afla, sub un pod al Autostrăzii A2 din zona localității dobrogene, fiind transportat de urgență la spital cu arsuri grave pe 80% din suprafața corpului. Înainte de a comite gestul necugetat, bărbatul de 25 de ani a transmis pe rețelele de socializare că tatăl său este vionvat pentru întreaga situație, cerându-i, totodată, iertare mamei pentru durerea pe care i-a provocat-o.

Un șofer a descoperit mașina în flăcări și a alertat autoritățile

Un șofer a fost cel care a observat automobilul ce ardea asemenea unei torțe și a anunțat imediat autoritățile. Bărbatul relatează că vizibilitatea devenise dificilă din cauza fumului, astfel că a oprit pe banda de urgență pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Era o mașină care ardea, am sunat la 112 să trimită o mașină de pompieri, apoi am coborât la o distanță sigură de mașină să văd dacă sunt victime. Lângă mașină, erau așezate frumos, un portofel, un telefon și o pereche de ochelari”, a dezvăluit Adrian Radu, pe contul personal de Facebook. La fața locului au intervenit în scurt timp un echipaj de Poliție, dar și o Ambulanță, în încercarea de a salva victima, transportată de urgență la spital, în stare gravă.

Autoturismul a ars în totalitate, în doar câteva minute. Sursa foto: a1.ro
Autoturismul a ars în totalitate, în doar câteva minute. Sursa foto: a1.ro

Ce mesaj a transmis tânărul înainte să-și dea foc în mașină

Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greșit. Taților de băieți nu îi faceți copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil, dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieți, dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face și știu că sunt un laș, dar nu știu ce altceva să fac, este mesajul tulburător al tânărului, postat pe Facebook, înainte de a recurge la gestul extrem ( VEZI VIDEO AICI: https://youtu.be/ToCT9VTNi7Q)

Polițiștii au demarat o anchetă în aces caz, la scurt timp după tragedie.  Reprezentanții IPJ Constanța anunță că cercetările vor continua și în zilele următoare, pentru a se stabili cu exactitate natura conflictului dintre victimă și tatăl său.