News

Un tânăr din Ploiești s-a aruncat în fața trenului. Polițiștii încearcă să afle motivul acestui gest

25.05.2020 | 15:59
Un tanar din Ploiesti sa aruncat in fata trenului Politistii incearca sa afle motivul acestui gest
Reprezentanții SMURD nu au mai putut face nimic pentru tânăr
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 19 ani din Ploiești, județul Prahova, a murit călcat de tren. Conform martorilor, tânărul s-ar fi aruncat în fața locomotivei, între stațiile CFR Buda și Florești.

Un tânăr din Prahova a murit călcat de tren. Bărbatul s-ar fi sinucis

Mecanicul locomotivei l-ar fi văzut pe băiat cum se plimba de-a lungul liniei de cale ferată, însă nu a putut face nimic pentru a-l salva. Confrom observatornews.ro, echipajele ISU sosite la fața locului au constatat decesul, tânărul având leziuni extrem de grave, incompatibile cu viața.

ADVERTISEMENT

Posibila sinucidere a avut loc în jurul orei 21, duminică 24 mai. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs această tragedie.

Conform ziarulincomod.ro, surse din cadrul anchetei sunt convins că se confruntă cu un caz clasic de sinucidere, însă momentan nu se cunosc detalii referitor la ce l-ar fi determinat pe bărbat să comită acest gest.

ADVERTISEMENT

În această seară, în jurul orelor 21:15 am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de trenul Regio nr. 3012, care circula pe relația de cale ferată Brașov – București, între Stațiile C. F. Florești și Buda.

Echipa operativă a constatat că la km feroviar 79+50m, lângă firul II de cale ferată, se afla o persoană, care a fost declarată decedată de cadrele medicale prezente la fața locului. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din Ploiești.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești”, au transmis reprezentanții ISU.

Știre în curs de actualizare

Tags: