News

Un tânăr din Sibiu a furat o borsetă cu 30.000 de euro. Cât a cheltuit din sumă înainte să fie prins

Un tânăr de 18 ani din Sibiu a ajuns în custodia poliției după ce a furat o borsetă cu 30.000 de euro. A cheltuit o sumă importantă înainte de a fi prins.
21.07.2023 | 17:42
Un tanar din Sibiu a furat o borseta cu 30000 de euro Cat a cheltuit din suma inainte sa fie prins
Tânăr din Sibiu, reținut după ce a furat o borsetă cu 30.000 de euro, într-o toaletă publică. Sursa foto: novatv.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr din localitatea Dumbrăveni (județul Sibiu) a furat o borsetă în care se aflau 30.000 de euro. Cât a cheltuit din această sumă înainte să fie prins de polițiști.

Tânăr din Sibiu, reținut după ce a furat o borsetă cu 30.000 de euro, într-o toaletă publică

Dintr-o neatenție, un cetățean din județul Sibiu era să rămână fără o sumă uriașă de bani. Marți, 18 iulie, în timp ce se afla într-o toaletă publică din municipiul Sibiu, acesta și-a lăsat nesupravegheată o borsetă cu 30.000 de euro în ea.

ADVERTISEMENT

De bani ”a avut grijă” un tânăr de 18 ani. Acesta a sustras borseta și s-a făcut nevăzut. După două zile de cercetări, oamenii legii au dat de hoț. Cei de la Poliția Municipiului Sibiu au mers pe urma tânărului până la el la domiciliu.

Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 18 iulie, în jurul orei 17:00, profitând de neatenția persoanei vătămate, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Dumbrăveni, ar fi sustras o borsetă în care se aflau 30.000 de euro, din incinta unei toalete publice, de pe raza municipiului Sibiu”, anunță IPJ Sibiu, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

În perioada scursă de la furtul propriu-zis până la depistarea sa, tânărul din Dumbrăveni a reușit să cheltuiască o parte importantă de bani din suma totală aflată în borsetă. Polițiștii au recuperat 22.000 de euro.

La data de 20 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza orașului Dumbrăveni, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt. Un tânăr a fost reținut și au fost recuperați 22.000 de euro”, mai anunță IPJ.

ADVERTISEMENT

Caz similar petrecut și în Pitești

În urmă cu doar două luni, un caz similar a fost raportat și în Pitești. Pe 20 mai, Un bărbat din oraș a reclamat la poliție că și-a uitat într-un autobuz o borsetă cu mai multe mii de euro, lire, lei, dar și circa 80 de grame de aur.

Poliția din Pitești anunța atunci că, în jurul orei 12.00, bărbatul a anunțat autoritățile că și-a uitat în mijlocul de transport în comun borseta ce conţinea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline și 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cetățeanul din județul Argeș avut noroc. El și-a recuperat întreaga sumă de bani dar și aurul pe care-l avea. Asta după ce borseta sa a fost găsită de un alt bărbat care a predat-o la poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: