News

O borsetă cu 12.000 de lei, găsită de două femei, în Vrancea. Ce au făcut cu banii

Femeile au găsit banii pe stradă. Iată ce au făcut după aceea cu borseta respectivă.
25.10.2021 | 16:48
O borseta cu 12000 de lei gasita de doua femei in Vrancea Ce au facut cu banii
ADVERTISEMENT

Două femei din Vrancea au găsit pe stradă o borsetă cu o sumă mare de bani. Acestea se plimbau și voiau să ajungă la Mănăstirea Muşunoaiele, moment în care au observat pe stradă o borsetă.

Ce au făcut cele două femei cu banii. Cum s-a terminat totul

Atunci, acestea și-au dat seama că probabil în ea se află ceva de valoare, iar cineva a pierdut-o. Cele două femei, pe nume Cioacătă Cristina Gianina şi Mandeş Claudiţa, au decis să ducă borseta la sediul Poliției.

ADVERTISEMENT

S-a descoperit faptul că în borseta respectivă se afla o sumă mare de bani, mai precis 11.500 de lei. De asemenea, acolo se aflau și o brățară de aur și un telefon mobil.

Tot în borsetă au mai găsit polițiști și mai multe documente, dar și carduri bancare.

Imediat cum am luat la cunoștință faptul că cineva pierduse o sumă importantă de bani, polițiștii au început căutările. La scurt timp a fost găsit și proprietarul bunurilor respective.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care pierduse borseta și-au pierdut banii

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Mărăşeşti. Acesta a tractat o mașină, moment în care a pierdut banii. Oamenii legii i-au restituit posesorului toate bunurile găsite de cele două femei.

“Două femei s-au prezentat, duminică seara, la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, unde au predat o borsetă în care se aflau mai multe documente, un telefon mobil, o brăţară de aur şi suma de 11.500 de lei.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, pe baza informaţiilor obţinute, poliţiştii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat de 54 de ani, din Mărăşeşti, care o pierduse după ce oprise în acea zonă pentru a tracta un autoturism.

Borseta, cu toate bunurile din interior, a fost restituită proprietarului”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cele două femei care au găsit banii

Persoanele care au găsit banii sunt o asistentă medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani şi cealaltă este ofiţer în Ministerul Apărării Naţionale.

Cele două au fost felicitate de oamenii legii pentru gestul lor civic.

“Le felicităm pe doamnele Cioacătă Cristina Gianina şi Mandeş Claudiţa pentru gestul civic şi corect pe care l-au făcut fără ezitare!

O societate civilizată şi o comunitate responsabilă se construiesc prin astfel de oameni demni de respect, pentru care respectarea legii şi a propriilor valori primează”, a mai transmis IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT