Sport

Un timișorean este expert pe Championship! Super câștig la pariuri cu 12 meciuri din liga secundă engleză

Un timișorean a ales pronosticuri corecte pentru toate cele 12 meciuri care s-au jucat sâmbătă, 6 noiembrie, în Championship. Super câștig la pariuri: 26.123 lei cu o miză de doar 20 de lei.
11.11.2021 | 15:46
Un timisorean este expert pe Championship Super castig la pariuri cu 12 meciuri din liga secunda engleza
Un parior din Timișoara a dat lovitura cu biletul pe Championship. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost foarte multe meciuri dintre care pariorii au putut alege sâmbătă, zi cu etape în toată Europa. Dar un parior din Timișoara nu a avut ochi decât pentru partidele din Championship.

Și foarte bine a făcut, pentru că s-a demonstrat că este un adevărat expert pe liga a doua din Anglia. A avut nu mai puțin de 12 meciuri pe bilet, le-a ales pe toate cu pronosticuri corecte și a dat lovitura. Este timpul să încerci și tu! Fă-ți cont și profită de numeroasele bonusuri oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT

Un parior din Timișoara a dat lovitura la pariuri. A mers pe “peste 3,5 cartonașe galbene” la toate cele 12 partide ale etapei din Championship

Se adaugă astfel într-o listă a marilor câștigători la pariuri din ultima perioadă. Săptămâna trecută, un parior din Focșani a dat lovitura cu un bilet de Liga Campionilor.

Dar să revenim la timișoreanul nostru, care a avut pe bilet toată etapa 17 de Championship, care s-a disputat în întregime luni. Iar în ce privește pronosticul, alegerea lui a fost cât se poate de clară. Miza pe cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

A jucat peste 3,5 cartonașe galbene la toate meciurile disputate sâmbătă în Championship și s-a dovedit încă o dată că liga a doua engleză este cât se poate de dură.

Cinci dintre meciurile de pe bilet au fost bifate cu mari emoții. Cartonașe galbene acordate la ultimele faze

Șapte dintre partidele de pe biletele bănățeanului au fost bifate practic fără nicio emoție. Cartonașele galbene au venit foarte repede și s-a ajuns la patru cu mult înainte de final. Ba chiar și înainte de pauză.

ADVERTISEMENT

Deși au fost cinci cartonașe galbene la Peterborough – Fulham 0-1, cel cu numărul 4 s-a lăsat foarte mult așteptat. A venit abia în minutul 90, iar cel de-al cincilea doar două minute mai târziu.

Au fost emoții mari și la partida Millwall – Derby 1-1. Un cartonaș galben acordat în minutul 90+1 a făcut cota verde, astfel că biletul a putut continua. La Coventry – Bristol City 3-2 s-a dat un cartonaș galben încă din prima repriză, dar galbenele s-au lăsat ceva timp așteptate. Al patrulea a venit în același minut 90+1.

ADVERTISEMENT

Situație incredibilă în Cardiff – Huddersfield, unde se dăduse un singur “galben” până în minutul 84. Bifat cu greu în prelungiri

Au fost ceva emoții și la Bransley – Hull 0-2, cu al patrulea cartonaș galben venit abia în minutul 88. Dar nimic nu se compara cu situația de la Cardiff – Huddersfield 2-1, unde biletul chiar părea pierdut definitiv!

Nu s-a dat niciun cartonaș galben în prima repriză, iar primul a venit în minutul 60. Până după minutul 80 aveam un singur galben! Al doilea a venit abia în minutul 84, când totul părea pierdut. În mod incredibil, două galbene au venit în prelungiri și a salvat biletul timișoreanului.

Norocul ți-l poți face și cu mâna ta. Trebuie să îți faci cont pe Superbet și să profiți de numeroasele bonusuri. De altfel, și acest bilet a avut nu mai puțin de 6.772 de lei obținuți exclusiv din bonus.

 

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete