News

Un TIR s-a răsturnat peste o dubă, pe Drumul Morții. Șoferul mașinii a murit pe loc

Un grav accident rutier s-a produs marți, 12 martie, pe Drumul Morții, acolo unde un TIR s-a răsturnat peste o dubă. Șoferul mașinii a murit pe loc.
12.03.2024 | 16:30
Un TIR sa rasturnat peste o duba pe Drumul Mortii Soferul masinii a murit pe loc
Accident tragic în Buzău, pe Drumul Morții: un TIR s-a răsturnat peste o dubă, șoferul mașinii a murit pe loc. Sursa foto: IPJ Buzău / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă un accident cumplit a avut loc pe Drumul Morții, de această dată în județul Buzău: un om a murit pe loc după ce un TIR s-a răsturnat peste o dubă care transporta pui vii.

Accident tragic în Buzău, pe Drumul Morții: un TIR s-a răsturnat peste o dubă, șoferul mașinii a murit pe loc

Din primele informații, în tragedia din Buzău au fost implicate trei persoane. E vorba de șoferii celor două autovehicule și un pasager din mașina victimei. Pe raza localității Limpeziș, pe DN2 – E85, TIR-ul s-a răsturnat peste o dubiță.

ADVERTISEMENT

Pe un carosabil umed, conducătorul ansamblului de vehicule (TIR), a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat peste o autoutilitară. În urma impactului extrem de puternic, cele trei persoane din vehicule au rămas încarcerate.

Strivit sub greutatea autoutilitarei de mare tonaj, șoferul dubei nu a avut nicio șansă. Bărbatul de 48 de ani, originar din Covasna, a murit pe loc. Șoferul TIR-ului a ajuns la spital. Celălalt şofer implicat în accident a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

”Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între camionul de mare tonaj condus pe direcţia Buzău către Bucureşti, de către un şofer în vârstă de 48 de ani, din Giurgiu, şi autoutilitara care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de aceeaşi vârstă, din Covasna.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului din Covasna şi cu rănirea celuilalt conducător auto, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale“, informează IPJ Buzău, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Care este starea șoferului de TIR

Ulterior, Inspectoratul de Poliție al Județul (IPJ) Buzău a oferit informații despre starea celuilalt șofer implicat în accident. Acesta a fost transportat la spital. Este conștient, în stare stabilă, potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Buzău.

În urma accidentului rutier produs pe DN2 E85, în localitatea Limpeziș, la U.P.U.-SMURD a fost transportat un bărbat în vârstă de 49 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial grad 0, plagă contuza, traumatism coloană cervicală, fracturi costale. Pacientul este, la acest moment, stabil, conștient, în curs de investigații”, spune cei de la SJU Buzău.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, cei de la poliție au întocmit un dosar penal. Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT