Life

Unde a fost înmormântat Emil Gabor. Ce mesaj au transmis Ramona și Monica Gabor pe coroana de la mormânt

27.06.2020 | 12:01
Unde a fost inmormantat Emil Gabor Ce mesaj au transmis Ramona si Monica Gabor pe coroana de la mormant
ADVERTISEMENT

Monica și Ramona Gabor sunt în doliu după ce tatăl lor, Emil Gabor, a murit fulgerător în urmă cu câteva zile fiind deja înmormântat, fără ca celebrele sale fiice să fie de față. Singura care l-a condus pe bărbat pe ultimul drum a fost Alina, sora celor două vedete, care locuiește în Bacău.

Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat lângă fosta soție, Veronica Bulai, care a decedat în urmă cu 7 ani după ce i-a căzut o piatră de 7 kilograme în cap la intrarea în peștera Polovragi din județul Gorj.

ADVERTISEMENT

Din cauza restricțiilor impuse de pandemiei, Ramona și Monica nu și-au putut lua rămas bun de la tatăl lor, așa cum s-a întâmplat la înmormântarea mamei unde au venit aproximativ 1.000 de persoane, însă nu au uitat să trimită o coroană de flori pe care au scris un mesaj emoționant.

Ce mesaj au scris pe coroana de flori Monica și Ramona Gabor, în memoria tatăl lor

Emil Gabor a fost condus pe ultimul drum de fiica sa, Alina, și de sora acestuia, Ramona și Monica Gabor luând parte la ceremonia de înmormântare prin telefon. Cele două vedete au fost alături de tatăl lor cu sufletul, dar și prin rugăciunile pe care le-au îndreptat către Cer pentru odihna tatălui lor.

ADVERTISEMENT

Ramona și Monica au ținut să transmită un mesaj emoționant prin intermediul unei coroane de flori care tronează pe locul de veci al părintelui lor care a murit fulgerător în urma unui infarct. Cele două surori Gabor din străinătate, dar și cea care locuiește în Bacău, au scris pe panglica coroanei câteva cuvinte de dor.

Nu te vom uita niciodată. Cu dragoste, fiicele tale: Ramona, Monica și Alina”scrie pe panglica coroanei care a fost așezată pe mormântul tatăl lor, Emil Gabor, care a fost înhumat într-o ceremonie restrânsă, vineri, 26 iunie, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor, prima declarație după moartea tatălui ei

Ramona Gabor nu a putut veni în România din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, dar le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de condoleanțe în mediul online. Aflată de câțiva ani în Dubai, vedeta a scris pe contul de Instagram un mesaj emoționant, la scurt timp după ce Emil Gabor a fost înhumat.

„Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem. 

ADVERTISEMENT

Trecerea iubitului nostru tată în neființă ne-a luat prin surprindere, iar faptul că atât eu,cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorată virusului Covid-19, face aceste zile cu atât mai grele. 

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el până în ultimul moment. Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo de sus.

Evident, moartea tatălui nostru ne afectează, însă ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă”, a scris sora Monicăi Gabor, Ramona, pe rețeaua de socializare unde apar în fotografie înrămată cu tatăl ei și câteva lumânări aprinse.

ADVERTISEMENT