Life

Unde locuiește acum Sofia de când Bianca Drăgușanu s-a mutat în Dubai

10.11.2020 | 11:22
Unde locuieste acum Sofia de cand Bianca Dragusanu sa mutat in Dubai
Unde locuiește acum Sofia de când Bianca Drăgușanu s-a mutat în Dubai. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu s-a mutat în Dubai pentru o perioadă, acolo unde a lansat recent un parfum. Fiica sa, Sofia Natalia, cu care în ultima vreme a făcut tot felul de activități, a rămas în țară, în grija fostului partener de viață. 

Micuța în vârstă de 3 ani se află în prezent sub atenta supraveghere a tatălui său, Victor Slav, care se bucură de momentele petrecute alături de fetiță. Prezentatorul este topit după fiica sa și are grijă ca aceasta să nu simtă prea mult lipsa mamei sale.

ADVERTISEMENT

Victor Slav petrece momente foarte frumoase împreună cu Sofia și pare că-i face toate poftele, mai ales că în ultima perioadă fetița a stat mai mult la mama Biancăi Drăgușanu, la Petroșani. Așadar, acum cei doi profită, se distrează și se joacă non-stop.

Sofia, în grija lui Victor Slav cât Bianca Drăgușanu stă în Dubai

Fostul moderator al show-ului „Vulturii de noapte” nu se zgârcește cu filmările și imaginile cu fiica sa. De fiecare dată când sunt împreună vedeta le arată internauților care sunt activitățile pe care le fac împreună, micuța fiind extrem de răsfățată.

ADVERTISEMENT

La un moment dat Victor Slav a mărturisit că are o legătură foarte specială cu micuța, declarând că ar face orice ca Sofia Natalia să fie fericită. Cei doi povestesc tot felul de lucruri, fostul prezentator de la Kanal D fiind ca un protector de micuță.

„Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul (n.r.: pe Sofia). Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des.

ADVERTISEMENT

Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei.

Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim…

ADVERTISEMENT

Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a mărturisit la un moment dat Victor Slav, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT