News

Unde va fi înmormântat Marcel Toader. Cum arată locul de veci al afaceristului

05.08.2019 | 12:26
Unde va fi inmormantat Marcel Toader Cum arata locul de veci al afaceristului

La scurt timp după aflarea cutremurătoarei vești că Marcel Toader s-a stins din viață la 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, întrebarea de pe buzele tuturor prietenilor și apropiaților era legată de locul în care va fi înmormântat omul de afaceri. Potrivit spynews.ro, fostul om de afaceri va fi condus pe ultimul drum miercuri, urmând să-și doarmă somnul de veci la Cumpăna, unde este înmormântat și tatăl său.

Cum arată locul de veci al lui Marcel Toader

Federația Română de Rugby a anunțat că sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader va fi depus astăzi, 5 august, la Capela Cimitirului Bellu din București, iar cei care vor să își ia adio de la el o pot face după ora 14.00. Marți, acesta va fi adus la Constanța, iar miercuri, 7 august, va avea loc înmormântarea acestuia, la Cumpăna.

Totodată, Spynews a publicat primele imagini cu locul de veci al fostului jucător de rugby. Înainte de funerarii, familia va ține un priveghi la București în cursul zilei de luni, urmat în scurt de timp de încă unul la Constanța. Martor la cumplita scenă în urma căreia Marcel Toader a încetat din viață a fost chiar bunul său prieten, Johnny Săndulescu. De altfel, acesta a făcut declarații șocante, dezvăluind că totul s-a întâmplat fulgerător.

Locul de veci în care va fi înmormântat Marcel Toader. Sursa foto: spynews.ro
Locul de veci în care va fi înmormântat Marcel Toader. Sursa foto: spynews.ro

Reacția lui Johnny Săndulescu, omul sub ochii căruia a murit Marcel Toader

Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el.

Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”, a declarat Johnny Săndulescu la scurt timp după tragedie.