Fotbal intern

Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte 0-1. Oltenii pot pierde primul loc, dacă FCSB o învinge pe FC Botoșani

06.11.2020 | 23:17
Universitatea Craiova  Chindia Targoviste 01 Oltenii pot pierde primul loc daca FCSB o invinge pe FC Botosani
ADVERTISEMENT

Meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgovişte a avut loc vineri, 6 noiembrie, cu începere de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco, în cadrul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1. Craiova este lider, cu opt victorii şi un singur eşec în nouă etape, însă oltenii riscă să fie egalați de FCSB.

Chindia nu a mai fost adversarul care sezonul trecut, atunci când  târgoviștenii se aflau în coada clasamentului şi se salvau numai pentru că s-a votat sistemul de 16 echipe. Dâmboviţenii câștigau atunci barajul cu locul 3 din play-off-ul Ligii 2, Mioveni, şi își asigurau rămânerea în eşalonul de top din România.

ADVERTISEMENT

Craiova a pierdut încă un duel pe teren propriu, după înfrângerea scor 0-1 din meciul cu Academica Clinceni. Oltenii sunt sub o presiune uriașă, pentru că FCSB i-ar putea egala la puncte, dacă reușește să câștige meciul cu FC Botoșani programat sâmbătă, 7 noiembrie, de la 21:45.


LIVE VIDEO

U Craiova – Chindia Târgovişte 0-1 (Popa, min. 30) – VEZI VIDEO

Min. 90+3: Neguț trece pe lângă 0-2. Șutul său, din interiorul careului lui Pigliacelli, a trecut la o palmă de bară.

ADVERTISEMENT

Min. 70: Încă o bară pentru Craiova! Același Ivan Mamut trage frumos, din întoarcere, de la 16 metri, iar mingea lovește bara dreaptă a porții lui Aioani, care era bătut.

Min. 62: Bară pentru Craiova, la o lovitură de cap a lui Mamut, după un corner. Mihai Aioani respinsese inițial șutul aceluiași Ivan Mamut, din 15 metri.

ADVERTISEMENT

Min. 46: A început repriza a doua la Craiova.

PAUZĂ: Surpriză pe arena Ion Oblemenco. După 45 de minute, Chindia conduce cu 1-0.

Min. 30: GOOOL Chindia! Florea a obținut un penalty, după ce a căzut ușor de lângă Marius Constantin. Daniel Popa a transformat fără emoții!

Min. 27: Ocazie mare pentru Ofosu, care a tras de la nici 16 metri, central, însă portarul Aioani a respins în corner.

ADVERTISEMENT

Min. 1: A început meciul de la Craiova.

Echipele de start: 

U Craiova: Pigliacelli – Mitran (Vlădoiu 65), Constantin, Acka, Papp – Nistor, Bic, Căpăţână (Bărbuț 46) – Baiaram (Ivan 46), Tudorie (Mamut 46), Ofosu (Cîmpanu 60). Antrenor: Cristiano Bergodi

Chindia Târgovişte: Aioani – Căpuşă, Piţian, Iacob, Fomba (Martac 86) – Neguţ, Raţă, Dulca, Dumitraşcu – Popa (Costea 87), Florea (Yameogo 67). Antrenor: Emil Săndoi


U Craiova – Chindia Târgovişte Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Craiova – Chindia Târgovişte se joacă vineri, 6 noiembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa a 10-a din Liga 1 şi este televizată în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, dar o puteţi vedea în format LIVE VIDEO şi intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Echipa lui Cristiano Bergodi a înregistrat singurul eşec de până acum tocmai când părea mai puţin probabil, în ultimul meci jucat acasă, în faţa Academiei Clinceni. Craiova a dominat, a ratat câteva mari ocazii, dar a fost taxată pentru superficialităţile defensive.

Revin după COVID Vlădoiu şi Câmpanu

Motiv pentru care antrenorul italian a şi declarat acum că meciul în compania Chindiei nu este deloc uşor şi echipa va trebui să arate că a învăţat ceva din lecţia eşecului în faţa Clincenilor. Adică să nu lase spaţii mari în apărare şi să se organizeze la un nivel superior.

La Craiova revine în lot jucătorii care au stat în carantină, fundaşul Ştefan Vlădoiu şi atacantul George Câmpanu. Rămâne încă în izolare alt apărător, Bogdan Vătăjelu. Oricum, ca fundaş dreapta oltenii s-au descurcat foarte bine la cei 18 ani ai săi tânărul Ionuţ Mitran.

S-a accidentat Alex Cicâldău

Pentru Bergodi a apărut o neaşteptată problemă, pentru că i s-a accidentat unul dintre oamenii cei mai buni din lot, mijlocaşul Alex Cicâldău, care va rata şi meciurile României din Liga Naţiunilor. În plus, după accidentarea golgeterului Kolic soluţiile din atac nu par prea bune, croatul Ivan Mamut încă nereuşind să arate prea multe.

Bookmakerii nu par prea impresionaţi de faptul că liderul a clacat cu două etape în urmă, la ultimul meci acasă şi acordă cota 1,40 la victorie pentru olteni, iar Chindiei îi acordă o cotă de 8,00, în timp ce un gol reuşit de oaspeţi are valoare foarte mare, dublă faţă de succesul Craiovei.

 

ADVERTISEMENT