Sport

Universitatea Craiova – FCSB 0-3 în etapa 23 din SuperLiga. Oaspeții s-au impus la scor de neprezentare pe Ion Oblemenco

FCSB s-a impus fără probleme în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-0. Pe Ion Oblemenco au marcat pentru oaspeți Olaru, Coman și Miculescu.
28.01.2024 | 21:58
Universitatea Craiova  FCSB 03 in etapa 23 din SuperLiga Oaspetii sau impus la scor de neprezentare pe Ion Oblemenco
Universitatea Craiova - FCSB 0-3 în etapa 23 din SuperLiga. Oaspeții s-au impus la scor de neprezentare pe Ion Oblemenco
ADVERTISEMENT
28-01-2024
16:23

Universitatea Craiova - FCSB 0-3 (Olaru 45+8, Coman 51, Miculescu 83)

VIDEO

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 83: GOOOL FCSB! Miculescu intră în forță pe Ion Oblemenco șu marchează un super gol din afara careului.

Min. 52: GOOOL FCSB! Florinel Coman mărește diferența după o fază proprie. Atacantul i-a driblat pe olteni, a rămas calm și a șutat excelent la poartă.

Min. 45+8: GOOOL FCSB! Darius Olaru deschide scorul pe Ion Oblemenco înainte de pauză. Mijlocașul a transformat lovitura de la 11 metri.

Min. 36: Ocazie uriașă pentru oaspeți. Băluță pătrunde în careu, șutează, dar mingea trece ușor pe lângă poartă.

Min. 32: Șansă importantă pentru FCSB. Darius Olaru primește mingea la marginea careului și șutează puternic pe jos la poarta gazdelor. Balonul trece puțin pe lângă poartă.

Min. 25: Ocazie imensă pentru Craiova. Mitriță a fost aproape de a deschide scorul după un șut puternic, însă Târnovanu intervine foarte bine și respinge balonul.

Min. 6: Ocazie mare pentru FCSB. Florinel Coman trimite balonul în careu din lovitură liberă, iar Lixandru reia și șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 1: Start de meci!


Universitatea Craiova:  L. Popescu – Maldonado, Zajkov, Badelj – Soiri, Al. Crețu, Al. Mitriță, Căpățînă, N. Bancu – Cîmpanu, Baiaram. Rezerve: D. Lazar – Vlădoiu, Da Silva, Tomasec, Benga, Mateiu, Lăpădescu, Bana, Danciu, Mekvabishvhili, Koljic, Markovic. Antrenor: Ivaylo Petev.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, A. Șut, Lixandru – Al. Băluță, Luis Phelipe, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Meciul Universitatea Craiova – FCSB are loc duminică, 28 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a a SuperLigii. Oltenii au început neașteptat de prost, 1-2 acasă cu Farul în timp ce liderul nu a avut nici dea mai mică problemă acasă cu UTA, pe care a zdrobit-o cu 4-0 pe teren propriu.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FCSB

Întâlnirea Universitatea Craiova – FCSB se dispută duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco, din cadrul Complexului Sportiv din Craiova, în etapa a 23-a din SuperLiga și reprezintă de departe meciul vedetă al acestei runde. Oltenii, dacă pierd și acum, vor începe să tremure serios pentru locul lor în play-off.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei, la meciurile cu FCSB interesul este mare și stadionul se umple cel puțin trei sferturi, dar de această dată organizatorii susțin că sunt șanse mari să avem sold-out, adică să se dispute partida cu casa închisă. Echipei lui Ivailo Petev îi este teamă de acest joc, pentru că adversarul este puternic și pentru că oltenii nu au început noul an așa cum trebuie.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FCSB

Partida Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00,pe stadionul Ion Oblemenco, din cadrul Complexului Sportiv din Craiova  în etapa a 23-a din SuperLiga.  și va putea fi urmărită la TV pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova duminică, 28 ianuarie, parcă și vremea știe că urmează o confruntare de top din SuperLiga și dacă în majoritatea părților din țară este înnorat, cu perspective în unele locuri de ninsoare la Craiova va fi o zi cu soare și cu o maximă care va urca până la 7 grade. E drept că partida având loc la ora 20:00 vor mai fi în jur de 3-4 grade. Bucureșteanul Marcel Bîrsan este arbitrul partidei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – FCSB

Ivailo Petev are la dispoziție aproape tot lotul pentru acest meci extrem de important, care va arăta clar oltenilor la ce mai pot spera în acest sezon. Singurii absenți sunt fundașul Ndong, aflat la Cupa Africii și internaționalul Vladimir Screciu, aflat în recuperare după o accidentare. Pe bancă se va afla și ultimul nou sosit, georgianul Mekvabishvili.

ADVERTISEMENT

La FCSB o problemă este fundașul dreapta Nana Antwi, care încă nu este în ordine cu toate documentele și nu poate juca. Chiricheș și Haruț sunt jucătorii accidentați iar italianul Compagno, un jucător care a marcat multe goluri pentru FCSB, a fost anunțat că nu va efectua deplasarea, el intrând total în dizgrația lui Gigi Becali în mod inexplicabil.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – FCSB

Pentru casele de pariuri este genul de meci perfect echilibrat și prin urmare cotele la victorie la toate agențiile aproape că sunt egale, un caz mai rar întâlnit. De aici rezultă că și cotele la șansă dublă 1X și respectiv X2 sunt egale ca și la înscrierea de goluri. Atât Craiova cât și FCSB au cota de 2,85 la victorie.

ADVERTISEMENT

Sunt 33 de meciuri directe începând din anul 2014, anul în care această echipă a Craiovei a ajuns în prima divizie. De 22 de ori câștig de cauză au avut bucureștenii, de șase ori a fost rândul oltenilor iar în cinci rânduri am consemnat egalitatea. Patronul craiovenilor, Mihai Rotaru, a cerut echipei să dea totul pentru a obține victoria.

ADVERTISEMENT