News

Unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor, mesaj tulburător la trei zile de la tragedie: ”S-a mințit despre cele întâmplate”

Matei, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor, a transmis un mesaj tulburător la trei zile de tragedia care i-a răpit tatăl și doi frați.
29.12.2023 | 19:43
Unul dintre supravietuitorii incendiului de la Ferma Dacilor mesaj tulburator la trei zile de la tragedie Sa mintit despre cele intamplate
Mesaj tulburător transmis de Matei, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor. Sursa foto: Facebook / ISU Prahova / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Matei Ene, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor, a transmis un mesaj furibund pe pagina sa de Facebook. Acesta spune că ”s-a mințit despre cele întâmplate” și îi atacă pe cei care au prezentat fel și fel de scenarii în spațiul public.

Mesaj tulburător transmis de Matei, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Ferma Dacilor

Un incendiu devastator s-a produs marți dimineață, în a doua zi de Crăciun, la Ferma Dacilor, o pensiune din județul Prahova. Locația funcționa fără autorizație de securitate la incendiu. Ulterior, aici au fost găsite, în urma controalelor, o serie lungă de nereguli.

ADVERTISEMENT

Bilanțul din acest moment al incendiului este unul cutremurător: şapte morţi, printre care trei copii, şi o persoană neidentificată încă. Din partea rudelor victimelor au început să fie transmise mai multe mesaje.

Joi noapte, la doar trei zile de la această dramă, Matei Ene, geamănul supraviețuitor de la Ferma Dacilor, a transmis un mesaj plin de durere și de revoltă. Tânărul şi-a pierdut doi fraţi şi tatăl în incendiul care a distrus total pensiunea.

ADVERTISEMENT

Pe pagina sa de Facebook, băiatul de 16 ani acuză faptul că în spațiul public s-au spus multe neadevăruri în legătură cu tragedia din Prahova. Tânărul neagă vehement faptul că tatăl său, Lucian Ene, ar fi o persoană controversată.

”S-a mințit despre cele întâmplate, trec cu vederea. Să inventați voi întâmplări, ok trec peste. Dar să inventați aberații despre tata, despre familia mea, nu pot să trec peste.

ADVERTISEMENT

Să ziceți că tata a dat foc și după a fugit în pădure să se ascundă, să îl înjosiți în așa fel nu pot să accept. Tata a intrat prin foc să-i salveze pe Petru și Luca și voi ziceți una ca asta. Să-l faceți interlop, așa rău ați ajuns, vă garantez eu, când o să-mi revin nu o să las lucrurile așa! Presa română”, se arată în mesajul lui Matei Ene.

Matei Ene și-a pierdut doi frați și pe tatăl său în incendiul de la Ferma Dacilor

În drama din Prahova, printre cele 8 victime, se află și doi frați, Petru Ene (12 ani) și Luca Ene (16 ani). Un al treilea frate, Matei Ene, geamănul lui Luca, a fost salvat din flăcări de tatăl lor.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce l-a salvat pe Matei, bărbatul de 48 de ani s-a întors și după ceilalți băieți. Lucian Ene nu a mai reușit să iasă afară din foc și și-a pierdut la rândul lui viața.

Tată, ai fost eroul meu, ești exemplul meu în viață, nu îmi vine să cred că ai plecat așa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, ești frățiorul meu și mereu vei fi, ești puterea mea și sufletul meu.

Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ți-am zis sa vii după mine, nu înțeleg de ce te-ai oprit… M-ați lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea vă promit. Sunteți familia mea și vă iubesc infinit, mi-aş fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri, îngerii mei!”, este un alt mesaj transmis de Matei Ene, după tragedia de la Ferma Dacilor.

ADVERTISEMENT