Life

Urania știe ce zodii pot da lovitura până pe 10 martie. Gemenii primesc un ajutor important

Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Cum vor fi afectate zodiile de Luna Plină în Fecioară? Gemenii spre exemplu vor avea parte de neînțelegeri.
03.03.2023 | 16:56
Urania stie ce zodii pot da lovitura pana pe 10 martie Gemenii primesc un ajutor important
Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Sursă foto: Libertatea, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Luna Plină din Fecioară poate aduce probleme pe partea de comunicare pentru unele zodii, dar și neînțelegeri în cazul anumitor nativi, cum se întâmplă spre exemplu în cazul Gemenilor.

Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Leul are probleme de comunicare

Berbec

Pentru acești nativi, astrologul Urania anunță o perioadă de destul de neplăcută între ei și persoanele dragi. Totul pornește de la o amintire, sau de la o situație nefericită, pe care acești nativi și-o amintesc. Se întâmplă anumite lucruri în viața lor care aduc în prim plan acel eveniment, iar de aici iau naștere dezarmonii în relația cu cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Taur

Acești nativi se află într-o stabilitate afectivă, însă asta nu înseamnă că lucrurile le merg chiar atât de bine pe cât ar fi sperat. Astrologul Urania anunță o serie de probleme pe axa celor două case ale relațiilor de prietenie și a celor sentimentale.

Cu alte cuvinte, conform astrologului, în perioada 4 – 10 martie 2023, nativii din zodia Taur vor vedea că relațiile cu cei din jur vor sta sub semnul anumitor evenimente, pentru care ar fi bine să se pregătească. Și emoțiile lor ar putea fi date peste cap.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În cazul Gemenilor se anunță mari probleme pe zona de comunicare. Urania spune că încă de la primele ore ale dimineții, vor exista o serie de neconcordanțe în discuțiile cu anumite persoane. S-ar putea ca anumite lucruri să fie transmise sau înțelese greșit de alte persoane.

Rac

Conform horoscopului prezentat de astrologul Urania pentru săptămână 4 – 10 martie 2023, acești nativi se vor afla într-o situație incomodă în următoarele zile, iar asta nu le va face deloc plăcere. Despre ce situații poate fi vorba?

ADVERTISEMENT

S-ar părea că anumite situații enervante pornesc de la bani, mai exact, din cauza unor plăți, încasări, sau chiar cumpărături. Problemele însă nu sunt cauzate de ei ci de anumite disfuncții administrative ori instituționale, avertizează Urania.

Leu

Pentru acești nativi, comunicarea ar putea să fie afectată de asemenea în perioada următoare, avertizează astrologul. În cazul lor, sectorul comunicării este unul dinamic și de asemenea există riscul de anumite dispute și dialoguri aprinse în săptămâna următoare.

ADVERTISEMENT

Totul pornește de la anumite interese divergente, sau anumite opinii care nu ajung la același numitor comun. De asemenea și alte persoane pot fi implicate în aceste probleme, existând șansa să fie vorba despre anumite ”simpatii”, spune astrologul.

Fecioară

Acești nativi primesc o provocare astrală în sectorul cardiac, precizează Urania. Mai exact, aceștia se confruntă cu o serie de nemulțumiri interioare. Sunt dezamăgiți de anumite lucruri și de anumite persoane și ajung într-un punct în care nici măcar nu mai au speranță.

Continuarea horoscopului prezentat de Urania, pentru perioada 4 – 10 martie 2023, poate fi consultat numai pe libertatea.ro. Aici poți să găsești previziunile astrale detaliate, pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna următoare.

ADVERTISEMENT