Life

Urania știe ce zodii pot da lovitura până pe 10 martie. Gemenii primesc un ajutor important

Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Cum vor fi afectate zodiile de Luna Plină în Fecioară? Gemenii spre exemplu vor avea parte de neînțelegeri.
03.03.2023 | 16:56
Urania stie ce zodii pot da lovitura pana pe 10 martie Gemenii primesc un ajutor important
Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Sursă foto: Libertatea, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Luna Plină din Fecioară poate aduce probleme pe partea de comunicare pentru unele zodii, dar și neînțelegeri în cazul anumitor nativi, cum se întâmplă spre exemplu în cazul Gemenilor.

Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 martie 2023. Leul are probleme de comunicare

Berbec

Pentru acești nativi, astrologul Urania anunță o perioadă de destul de neplăcută între ei și persoanele dragi. Totul pornește de la o amintire, sau de la o situație nefericită, pe care acești nativi și-o amintesc. Se întâmplă anumite lucruri în viața lor care aduc în prim plan acel eveniment, iar de aici iau naștere dezarmonii în relația cu cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Taur

Acești nativi se află într-o stabilitate afectivă, însă asta nu înseamnă că lucrurile le merg chiar atât de bine pe cât ar fi sperat. Astrologul Urania anunță o serie de probleme pe axa celor două case ale relațiilor de prietenie și a celor sentimentale.

Cu alte cuvinte, conform astrologului, în perioada 4 – 10 martie 2023, nativii din zodia Taur vor vedea că relațiile cu cei din jur vor sta sub semnul anumitor evenimente, pentru care ar fi bine să se pregătească. Și emoțiile lor ar putea fi date peste cap.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În cazul Gemenilor se anunță mari probleme pe zona de comunicare. Urania spune că încă de la primele ore ale dimineții, vor exista o serie de neconcordanțe în discuțiile cu anumite persoane. S-ar putea ca anumite lucruri să fie transmise sau înțelese greșit de alte persoane.

Rac

Conform horoscopului prezentat de astrologul Urania pentru săptămână 4 – 10 martie 2023, acești nativi se vor afla într-o situație incomodă în următoarele zile, iar asta nu le va face deloc plăcere. Despre ce situații poate fi vorba?

ADVERTISEMENT

S-ar părea că anumite situații enervante pornesc de la bani, mai exact, din cauza unor plăți, încasări, sau chiar cumpărături. Problemele însă nu sunt cauzate de ei ci de anumite disfuncții administrative ori instituționale, avertizează Urania.

Leu

Pentru acești nativi, comunicarea ar putea să fie afectată de asemenea în perioada următoare, avertizează astrologul. În cazul lor, sectorul comunicării este unul dinamic și de asemenea există riscul de anumite dispute și dialoguri aprinse în săptămâna următoare.

ADVERTISEMENT

Totul pornește de la anumite interese divergente, sau anumite opinii care nu ajung la același numitor comun. De asemenea și alte persoane pot fi implicate în aceste probleme, existând șansa să fie vorba despre anumite ”simpatii”, spune astrologul.

Fecioară

Acești nativi primesc o provocare astrală în sectorul cardiac, precizează Urania. Mai exact, aceștia se confruntă cu o serie de nemulțumiri interioare. Sunt dezamăgiți de anumite lucruri și de anumite persoane și ajung într-un punct în care nici măcar nu mai au speranță.

Continuarea horoscopului prezentat de Urania, pentru perioada 4 – 10 martie 2023, poate fi consultat numai pe libertatea.ro. Aici poți să găsești previziunile astrale detaliate, pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna următoare.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink