Life

Aurelian Temișan nu mai vrea să audă de litoralul românesc. De ce nu mai vrea să meargă la mare în țară: „Sunt supărat

Aurelian Temișan spune „adio” litoralului de la noi din țară. Juratul de la Te cunosc de undeva a rămas dezamăgit după ultima vacanță.
23.07.2023 | 22:33
Aurelian Temisan nu mai vrea sa auda de litoralul romanesc De ce nu mai vrea sa mearga la mare in tara Sunt suparat
De ce nu mai vrea Aurelian Temișan să meargă la mare în România. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan nu-mi mai dorește să meargă în vacanță pe litoralul românesc. Artistul a rămas complet dezamăgit după ultima vacanță și a dezvăluit care sunt principale motive pentru care a ajuns în acest punct.

Aurelian Temișan nu mai merge la mare în România

După Cosmin Seleși, încă o vedetă spune pas vacanțelor la mare România. Aurelian Temișan a fost profund dezamăgit în ultima vacanță de condițiile de care a avut parte la noi în țară și nu mai vrea să repete experiența.

ADVERTISEMENT

Juratul de Te cunosc de undeva a umilit litoralul românesc și a susținut în cadrul unui interviu a mărturisit ca deși au apărut o mulțime de locuri de cazare noi și mobilate modern, sunt multe alte lucruri care lasă de dorit.

Problemele intervin când turistul părăsește hotelul, este părerea lui Aurelian Temișan. „Sunt supărat pe puținul care se oferă de către români, pentru români, în primul rând. Adică am ajuns la o performanță foarte mare cu cazările.

ADVERTISEMENT

Care mai de care la mare își construiește un hotel, îi dă o tentă personală, se fac tot felul de pensiuni. Deci, la cazări stăm bine, la servicii din afara hotelului, pensiunilor, și așa mai departe, avem o mare problemă (…) Nu cred că am învățat mare lucru”, a spus Aurelian Temișan la Antena Stars, citat de spynews.ro. 

Artistul a fost deranjat de muzica dată mult prea tare

Un alt lucru care l-a supărat pe Aurelian Temișan a fost muzica mult prea puternică ce se aude de la fiecare terasă în parte. Din cauza acestui lucru, spune că nici nu s-a putut bucura de plimbările pe faleză, deoarece era mereu perturbat.

ADVERTISEMENT

Nici stațiunile din ce în ce mai goale din partea de sud a litoralului nu sunt o priveliștea prea frumoase de privit pentru artist. Vedeta de la Antena 1 a observat că, de la an la an, sunt din ce în ce mai puțini turiști.

„Pe mine mă obosește să merg pe faleză, oriunde în orice stațiune, nu mai zic de stațiunile care sunt aproape moarte, unele dintre ele. Alea mai spre sud. Mă obosește să merg pe faleză și să aud în 100 m, 14 muzici diferite.

ADVERTISEMENT

E ideea aia, că la terasa mea să ascult muzica mai tare decât de la teresa de lângă. Ai făcut o tură de faleză, ai obosit pentru toată vacanța. Numai relaxare nu e aia”, a concluzionat Autelian Temișan.

ADVERTISEMENT