Life

Aurelian Temișan umilește litoralul românesc. De ce nu mai merge artistul în vacanță aici: „Dezamăgire totală”

Aurelian Temișan umilește litoralul românesc. Artistul a decis să nu mai meargă aici în vacanța de vară. De ce a rămas dezamăgit.
18.07.2023 | 07:52
Aurelian Temisan umileste litoralul romanesc De ce nu mai merge artistul in vacanta aici Dezamagire totala
Aurelian Temișan umilește litoralul românesc. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan umilește litoralul românesc. Artistul a decis să nu mai vină aici deloc, pentru că a rămas profund dezamăgit.

Aurelian Temișan umilește litoralul românesc. Ce a spus artistul

Aurelian Temișan nu este deloc fericit cu ce a găsit pe litoralul românesc. Artistul de la Te cunosc de undeva preferă să plece oriunde altundeva în vacanță.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, pentru Aurelian Temișan, litoralul românesc este o dezamăgire din toate punctele de vedere. Deși sunt și hoteluri care arată bine, ele tot nu oferă prea multe servicii.

Prețurile sunt și ele unele mult prea mari pentru ceea ce se oferă. Aurelian Temișan spune că nu mergi la mare să stai doar în hotel, iar dacă se încearcă o balanță între ce oferă cazarea și serviciile din afara hotelului, atunci e o mare discrepanță.

ADVERTISEMENT

„E o dezamăgire totală. La serviciile pe care le avem, chiar dacă unele hoteluri au început să arate foarte bine, prețurile hotelurilor sunt mult mai mari față de serviciile pe care ți le oferă în afara hotelului, pentru că nu poți să te duci și să stai doar în hotel.

Atunci, dacă încerci să faci un echilibru între ce îți oferă hotelul și ce vezi în afara lui, îți cam vine să pleci”, a explicat Aurelian Temișan, potrivit Unica.

ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan nu are nici concerte la mare

Aurelian Temișan nu este nici mare fan al concertelor de pe malul mării. Acesta nu acceptă să cânte gratis, așa cum se așteaptă oamenii să fie la malul mării.

Așa că artistul se bucură de vacanța de vară alături de familie și așteaptă toamna pentru a reveni pe scenă, cu bilete plătite.

ADVERTISEMENT

„Vara este a evenimentelor în aer liber, fără costuri, ori eu mă respect ca artist. Publicul când te respectă vine să te susțină cumpărând un bilet.

Nu poți să pui preț la bilet vara, când toate concerte sunt gratuite”, a spus artistul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT