Life

Ursul cu ”burtă”, filmat într-o pădure din România, a ajuns vedetă printre români. ”Ce-a mai mâncat grăsanul toată vara, zici că e luptător de sumo”

Ursul cu un abdomen proeminent, înregistrat de o cameră dintr-o pădure românească, care face senzație pe Internet. Cum au reacționat oamenii.
14.11.2023 | 18:55
Ursul cu burta filmat intro padure din Romania a ajuns vedeta printre romani Cea mai mancat grasanul toata vara zici ca e luptator de sumo
Ursul cu un abdomen proeminent, înregistrat de o cameră dintr-o pădure românească, care face senzație pe Internet. Cum au reacționat oamenii. Sursa foto: captură video Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ursul cu ”burtă”, filmat într-o pădure din România, a ajuns vedetă printre români. „Ce-a mai mâncat grăsanul toată vara, zici că e luptător de sumo”, este una dintre reacțiile internauților de pe o pagină de Facebook.

Ursul cu un abdomen proeminent, înregistrat de o cameră dintr-o pădure românească, care face senzație pe Internet. Cum au reacționat oamenii

Ursul cu un abdomen proeminent, înregistrat de o cameră dintr-o pădure românească, care face senzație pe Internet. Cum au reacționat oamenii când au vizionat filmarea cu animalul care încearcă să ajungă la un fruct dintr-un copac.

ADVERTISEMENT

Acest lucru poate fi observat într-un clip postat pe social media de Regia Națională a Pădurilor Romsilva. Ursul a fost surprins în elementul său natural, în Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș, pe timp de noapte.

Mișcându-se greoi datorită greutății sale și cu o burtă imensă, acesta pare să fie foarte obosit. Specialiștii susțin că este pregătit pentru iarnă și pentru hibernare, în timp ce internauții s-au amuzat copios de burta acestuia.

ADVERTISEMENT

„Ce-a mai mâncat grăsanul toată vara, zici că e luptător de sumo”, „E gravid” sau„E cald și nu intră încă la hibernare”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de oameni pe rețelele de socializare.

Care este motivul pentru care ursul are ”burtă”.

Specialiștii de la Regia Națională a Pădurilor au dezvăluit care este motivul pentru care ursul are ”burtă”. Mai mult, au explicat că urșii au, în general, habitatul în pădurile de munte și în cele mai dese din zonele deluroase.

ADVERTISEMENT

Ei fac deplasări lungi pentru a-și găsi hrană și se folosesc de toate simțurile pentru a intra în posesia mâncării. Urșii apelează cel mai frecvent la simțul olfactiv, care este cel mai dezvoltat. Mâncarea lor este predominant vegetală, însă se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, păsări sau insecte.

„Cine a strâns toată vara și toamna… grăsime, evident, este pregătit pentru somnul de iarnă, precum acest urs care face un mic spectacol în fața unei camere de monitorizare a faunei instalată într-o pădure din Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș.

ADVERTISEMENT

Urșii au centrul mirosului din creier de cinci ori mai dezvoltat decât cel al omului și mii de receptori ai mirosului în zona foselor nazale”, este descrierea făcută de experții români pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a...
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a făcut Thomas Matthew Crooks cu 48 de ore înainte
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Pandișpan cu zmeură și vanilie. Un desert absolut irezistibil
Pandișpan cu zmeură și vanilie. Un desert absolut irezistibil
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul