Life

Unde se află pădurea blestemată din România. O fantomă s-ar răzbuna pe cei vii după lăsarea întunericului

Unde se află pădurea blestemată din România. Se spune că aici există o fantomă care se răzbună pe cei vii după ce se lasă seara.
16.07.2023 | 08:00
Unde se afla padurea blestemata din Romania O fantoma sar razbuna pe cei vii dupa lasarea intunericului
Unde se află pădurea blestemată din România. Foto Radio Antena Satelor
ADVERTISEMENT

Pădurea blestemată din România este în Dolj. Legenda spune că aici trăiește o fantomă care se răzbună pe cei vii, după ce se lasă seara.

Unde se află pădurea blestemată din România

Mireasa din Radovan sau fantoma așa cum i se mai spune ar bântui aceste locuri de circa 60 de ani. Se spune că tânăra a fost gonită din Moldova din cauza sărăciei și a ajuns aici dar a avut o soartă tragică și s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

Se spune că fantoma miresei apare imediat după lăsarea întunericului și se răzbună pe cei vii. Unii localnici chiar spun că fantoma le-a trecut prin fața ochilor în pădurea blestemată.

Oamenii care trăiesc în această zonă spun că le este frică să vină în pădure singuri. Localnicii spun că șoferii care s-au uitat la aceasta au făcut accident imediat după ce au văzut fantoma.

ADVERTISEMENT

Soarta tragică a tinerei care bântuie acum pădurea

Oamenii mai povestesc și soarta tragică a tinerei care bântuie acum pădurea din Dolj. Tânăra pe nume Ileana a plecat din Moldova natală pentru a căuta un trai mai bun.

Aceasta s-a angajat la un bărbat bogat din Rodovan în speranța că o să poată să-și câștige existența. Dar bărbatul a început să îi facă avansuri și tânăra l-a refuzat. Doar că acesta nu a acceptat un „nu”și a batjocorit-o pe tânără.

ADVERTISEMENT

Aceasta a rămas însărcinată în urma acestei întâmplări și nu a vrut să mai trăiască atunci când a aflat că va avea un copil în urma unui viol.

„Nu a putut trece peste acest lucru şi peste faptul că trebuia să aducă pe lume un copil nedorit. A mers în pădurea Radovan şi s-a spânzurat de o creangă.

ADVERTISEMENT

Mai târziu s-a dovedit că fata nu era gravidă .Toată lume spune că era foarte frumoasă, iar băieţii erau tot timpul în preajma ei“, a mai povestit un localnic, conform Adevărul.

Abia mai târziu s-a dovedit că tânăra nu era de fapt gravidă și și-a luat viața în zadar. Conform mărturisirilor localnicilor, aceasta ar fi fost extrem de frumoasă, dar acum se răzbună pe toată lumea pentru destinul său tragic și locuiește în pădurea blestemată.

ADVERTISEMENT