Life

Vacanța de coșmar în Grecia pentru niște turiști români. Mașina le-a fost spartă în cinci minute. Poliția nu are ce să facă

Vacanță de coșmar în Grecia pentru niște turiști români. Mașina lor a fost spartă în doar cinci minute, iar poliția nu poate face nimic
11.07.2023 | 16:06
Vacanta de cosmar in Grecia pentru niste turisti romani Masina lea fost sparta in cinci minute Politia nu are ce sa faca
Vacanța de coșmar în Grecia pentru niște turiști români. Sursă foto: Pinterest / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Niște turiști români plecați în Grecia aveau să trăiască un șoc imens. Vacanța lor perfectă s-a transformat într-un adevărat coșmar. Se pare că mașina acestora a fost spartă de niște hoți în doar cinci minute.

Turiști români, la un pas să fie jefuiți în Grecia

Într-o postare pe Facebook, unul dintre românii afectați a povestit totul. O vacanță de vis avea să se transforme într-un adevărat coșmar. Se pare că acesta a ajuns în zona Acropole din Grecia. A parcat mașina regulamentar timp de 5 minute și nu a lăsat nimic de valoare în ea.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, hoții cel mai probabil nu au știut acest detaliu. Aceștia au spart un geam al mașinii, însă nu au apucat să fure nimic. Proprietarul vehiculului este însă în stare de șoc după toate cele întâmplate.

Acesta a alertat poliția din Grecia, însă se pare că autoritățile nu pot face nimic din păcate pentru el. „Acum 10 minute, zona Acropole. Nimic lăsat în mașină. Am vorbit cu poliția, și au spus că este zona algerienilor, iar românii sunt cei mai buni “pacienți”. Am lipsit 5 minute de la mașină ( parcată regulamentar) Nu aveam absolut nimic în mașină“, a scris acesta pe grupul Forum Grecia.

ADVERTISEMENT

Iar comentariile au început să curgă la postare. Se pare că nu puțini sunt cei care au ajuns să fie jefuiți în Grecia. Alte persoane au relatat experiențe asemănătoare. Tocmai din acest motiv, o mare parte din românii care ajung în Grecia preferă să circule mai degrabă cu autobuzul și să lase mașina într-un loc sigur.

Și alți români au experimentat aceeași situație

Cât despre intervenția autorităților, autorul postării spune că polițiștii nu au ce să facă. Deși dau amendă pentru lucruri banale, în cazul unei spargeri, se pare că situația e mai complicată.

ADVERTISEMENT

“Erau prin zonă pe motociclete. Am vorbit cu ei și știu problema, însă cică nu au ce să le facă. I-am oprit, și m-au întrebat direct ce mașină mi-au spart și ce au luat din ea”, a completat autorul postării.

Alți turiști români care au ajuns în Grecia spun de asemenea că nu au beneficiat de ajutorul autorităților. De asemenea, nu puțini sunt cei care spun că în ciuda faptului că au plătit și prețul pentru parcare, s-au trezit cu mașina spartă.

ADVERTISEMENT

Și se pare că modul în care hoții au operat a fost similar ca în cazul turistului român. De asemenea, cei mai mulți nu recomandă Atena în materie de siguranță. Cel mai sigur ar fi ca mașina să fie lăsată doar în parcarea hotelului, spun alte persoane.

ADVERTISEMENT
Tags: