Life

Valentin Sanfira și-ar înșela soția cu Oana Zăvoranu. Reacția Codruței Filip: „Sunt geloasă”

Valentin Sanfira ar vrea o aventură de o noapte cu Oana Zăvoranu. Cântărețul de muzică populară a spus tot de față cu soția sa, în cadrul emisiunii lui Măruță.
08.04.2022 | 17:48
Valentin Sanfira siar insela sotia cu Oana Zavoranu Reactia Codrutei Filip Sunt geloasa
Valentin Sanfira și-ar înșela soția cu Oana Zăvoranu. Reacția Codruței Filip. Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira a vorbit despre defectele soției sale, dar și despre faptul că a întârziat la propria lor nuntă, dar și cu ce femei ar avea o aventură de o noapte. La rândul ei, Codruța Filip a mărturisit ce vedetă i-a făcut avansuri.

Cum o descrie Valentin Sanfira pe Codruța Filip, soția lui. Care sunt defectele sale

Artistul a dezvăluit că soția sa este cicălitoare, supărăcioasă și foarte întârziată. De altfel, Valentin Sanfira a precizat că partenera lui a ajuns târziu chiar și la propria ei nuntă.

ADVERTISEMENT

„La cununia civilă stăteam cu doamna și îmi spunea, eu mai am două cununii. A întârziat și la cununie 20-25 de minute. Nașul îmi spunea că putem să petrecem”, a dezvăluit el, în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV.

La rândul ei, soția cântărețului de muzică populară a explicat care este cel mai mare defect al soacrei sale, mama lui Valentin Sanfira. Aceasta este mult prea înțelegătoare, deoarece nu își critică fiul nici măcar atunci când greșește.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle are permisiunea să aibă grijă de soția lui Valentin Sanfira

Valentin Sanfira și-ar lăsa soția un an de zile cu Emil Rengle, dacă ar trebui să plece pentru un an în Australia, a dezvăluit el, în cadrul rubricii sosurilor iuți.

Aceeași întrebare a primit-o și Codruța Filip, care știa deja răspunsul: Delia este cea cu care ar vrea să rămână soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Delia, știu de cine îi place lui. E drăguță”, a dezvăluit aceasta.

La rândul ei, Codruța Filip a primit și o întrebare legată de un bărbat care i-a făcut avansuri și a rostit numele lui Bursucu.

„Îmi spunea ce nevastă ți-ai luat, tu aveai drăgălenii la ea, de aia zicea”, a spus cântărețul de muzică populară la auzul acestei vești.

ADVERTISEMENT

Cu cine ar vrea Valentin Sanfira o aventură de o noapte

Dar cine sunt cele trei femei cu care cântărețul de muzică populară ar vrea să aibă o aventură de o noapte? Răspunsul: Delia, Corina Caragea, Oana Zăvoranu.

„Sunt geloasă, dar nu pe foste, doar nu sunt nebună. Sunt geloasă acum”, a mai spus soția lui Valentin Sanfira.

Și Codruța Filip a primit această întrebare și a răspuns cu numele lui Grigore Gherman și Victor Slav.

ADVERTISEMENT