Life

Valentina Fătu, mărturisiri emoționante despre cum Dumnezeu a ajutat-o să devină actriță: „Cel de Sus a vrut, îngăduit să se întâmple”

Valentina Fătu, mărturisiri emoționante despre cum Dumnezeu a făcut-o să devină actriță. Aceasta spune că totul a fost la voia divinității.
02.01.2023 | 15:00
Valentina Fatu marturisiri emotionante despre cum Dumnezeu a ajutato sa devina actrita Cel de Sus a vrut ingaduit sa se intample
Valentina Fătu, mărturii emoționante despre cum a devenit actriță Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Valentina Fătu a făcut mărturisiri emoționante despre cum Dumnezeu a ajutat-o să devină actriță. Aceasta spune că drumul ei în viață a fost ales de Cel de Sus.

Valentina Fătu, mărturii emoționante despre cum a devenit actriță

Valentina Fătu a declarat că Dumnezeu este cel care a pus-o pe calea cea bună pentru a putea să devină actriță.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că există mulți oameni talentați în acest domeniu, dar ea este una dintre cei mai norocoși.

Valentina Fătu a mai spus că nu a așteptat nimic de la viață până acum, dar a primit multe lucruri. Mai mult, partenera de scenă a lui Vasile Muraru a spus că se consideră foarte norocoasă.

ADVERTISEMENT

Dar tot acest noroc este dat de la Cel de Sus, spune actrița, care a mai mărturisit și că actoria este pentru ea ca o pepită de aur descoperită cu ajutorul divinității.

“Povestea mea e povestea unui om care, așteptând nu prea multe de la viață a primit foarte mult. O consider o poveste în care Cel de Sus a vrut, îngăduit să se întâmple asta. Mă consider un om norocos.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat să găsesc o pepită de aur pe destinul vieții mele și să încep să fac ce trebuie cu ea, să o valorizez, să trimit către public rodul muncii noastre cu implicare, seriozitate și când e să fie și cu talent și cu succes”, a povestit Valentina Fătu pentru WOWbiz.ro. 

Valentina Fătu, recunoascătoare pentru viața sa

Valentina Fătu a spus că este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește și la început de an se gândește la viitoarele realizări pe care o să le aibă pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actrița are și o urare pentru toți românii: să își găsească echilibrul în noul an.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce trăiesc și le doresc tuturor un an cu multe realizări, în care să ne fie bine, să își găsească echilibrul în ce fac și să spere la bine”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT